انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پینچیتو کباب اسپانیایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پینچیتو کباب اسپانیایی (/showthread.php?tid=151577)



طرز تهیه پینچیتو کباب اسپانیایی - Shadow of Death - 04-08-2014

طرز تهیه پینچیتو کباب اسپانیایی 1

 

 این کباب‌های طلایی و کوچک در منطقه اندلس بسیار پرطرفدار است؛ جایی که شما می‌توانید به نزدیک‌ترین قصابی رفته و پینچیتوی آماده را خریده و فقط زحمت به سیخ کشیدن و کباب کردن آن را بکشید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
سیر: ۲ حبه، ساطوری
پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری
پودر آویشن: نصف قاشق‌ چای‌خوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
 
 
روش تهیه:
۱. ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
۲. سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های ۲ در ۲ سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
۳. سیخ‌های کوچک پینچیتو را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.
نکات:
۱. به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
۲. بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.
۳. در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.