![]() |
روش تهیه بستنی کاکائویی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش تهیه بستنی کاکائویی (/showthread.php?tid=151401) |
روش تهیه بستنی کاکائویی - Shadow of Death - 03-08-2014 مواد لازم برای تهیه بستنی کاکائویی پودر شکر هفت قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری تخم مرغ چهار عدد سفیده خامه یک بسته 200 گرمی با این مقدار مواد لازم حدود سه کاسه بستنی خوری یا 10 اسکوپ بزرگ از ”بستنی کاکائویی“ خواهیم داشت. همزن برقی یک بسته خامه دویست گرمی (حداقل 30 درصد چربی)، هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (حدود صد و پنجاه گرم) ![]() ![]() ![]() ![]() یک بسته خامه دویست گرمی (حداقل 30 درصد چربی) را دو ساعت در فریزر گذاشته، سپس آن را در یک ظرف ریخته، همراه سه قاشق غذاخوری پودر شکر حدود پنج دقیقه با همزن برقی میزنیم تا خامه سفت شده و فرم بگیرد (اگر به هنگام باز کردن بسته خامه، کمی شیر کنار خامه جدا شده است، شیر را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) و بعد دو قاشق غذاخوری سرپر کاکائو اضافه کرده، تا خامه کاکائویی آماده شود. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |