![]() |
آشنایی با روش تهیه دسر توت فرنگی با ژله - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با روش تهیه دسر توت فرنگی با ژله (/showthread.php?tid=151397) |
آشنایی با روش تهیه دسر توت فرنگی با ژله - Shadow of Death - 03-08-2014 مواد لازم برای دسر توتفرنگی با ژله خامه 250 گرم پودر شکر 6 قاشق غذاخوری توت فرنگی 400 گرم پودر ژله توتفرنگی 2 بسته وانیل یک چهارم قاشق چایخوری توتفرنگی برای تزئین چند عدد با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماستخوری از « دسر توتفرنگی با ژله» خواهیم داشت.
مواد لازم دو کاسه ماستخوری توتفرنگی پاک کرده برای تهیه دسر، حدود 400 گرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی. ![]() ![]() شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک چهارم قاشق چایخوری وانیل. ![]() ![]() دو بسته پودر ژله توتفرنگی، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد توتفرنگی برای تزئین به دلخواه حدود 60 عدد (300 الی 500 گرم). ![]() ![]() طرز تهیه دسر توتفرنگی با ژله دو کاسه ماستخوری توتفرنگی پاک کرده را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته تا 2 پیمانه پوره توتفرنگی به دست آید. ![]() یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم. ![]() نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره توت فرنگی میریزیم و هم میزنیم. ![]() 250 گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر میگذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم. ![]() آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. ![]() مخلوط پوره توتفرنگی و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود. ![]() دسر آماده شده را در ظرف میکشیم. ![]() برای تزئین، یک یا چند عدد توتفرنگی را میتوان روی دسر قرار داد. سپس ظرفهای دسر را 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود. ![]() 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده میریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل میکنیم و روی دسرهای تزئین شده میریزیم سپس آنها را 5 الی 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود. ![]() دسر آماده پذیرایی میباشد. |