انجمن های تخصصی  فلش خور
درودگر: قلعه‌نويي در نساجي منافع مالي ندارد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: درودگر: قلعه‌نويي در نساجي منافع مالي ندارد (/showthread.php?tid=151104)



درودگر: قلعه‌نويي در نساجي منافع مالي ندارد - | NEON DEMON | - 03-08-2014

مديرعامل باشگاه نساجي قائمشهر تاکيد کرد که سرمربي استقلال در اين باشگاه منافع مالي ندارد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درودگر: قلعه‌نويي در نساجي منافع مالي ندارد 1
____________________________
صادق درودگر در خصوص حضورش در باشگاه نساجي قائمشهر عنوان کرد: نساجي تيمي پرسابقه است که افراد بزرگي در آن حضور داشتند و به جز چند سالي که در کار اين تيم وقفه ايجاد شده، هميشه درخشيده است.

به نقل از تسنيم، وي افزود: استعدادهاي بسيار خوبي در قائمشهر وجود دارند و اين تيمِ خوب مي‌تواند هر کسي را براي کار کردن در اين باشگاه پرسابقه مجاب کند. پرهام نيز به عنوان مالک باشگاه علاقه زيادي براي تحول اين تيم دارد و با توجه به زحماتي که در اين چند سال کشيده قصد دارد تيم نساجي را به باشگاه تبديل کند. برنامه‌هاي توسعه محوري در نظر داريم تا بتوانيم شرايط را در نساجي تغيير دهيم.

مديرعامل باشگاه نساجي قائمشهر درباره انتخاب نادر دست‌نشان به عنوان سرمربي اين تيم اظهار داشت: هدف ما صعود به ليگ برتر است و مي‌خواهيم تيم خوب و قدرتمندي را تشکيل دهيم. از همين‌رو با دست‌نشان به توافق رسيده‌ايم تا وي هدايت تيم را بر عهده بگيرد.

درودگر درباره نحوه جذب بازيکن توسط باشگاه نساجي گفت: تا به حال با چند بازيکن صحبت‌هايي انجام داده‌ايم که در بين آنها چند بازيکن ليگ برتري هم حضور دارند، اما کار اصلي ما از روز سه‌شنبه آغاز خواهد شد و بعد از عقد قرارداد با بازيکنان به صورت رسمي خبرها را اعلام خواهيم کرد.

وي درباره حضور امير قلعه‌نويي در باشگاه نساجي خاطرنشان کرد: قلعه‌نويي دوست 20 ساله پرهام است و حتي پيشنهاد او بود که پرهام در باشگاه نساجي سرمايه‌گذاري کند، اما قرار نيست که قلعه‌نويي در باشگاه نساجي حضور داشته باشد. او به صورت سازماني با باشگاه استقلال قرارداد دارد و در نساجي منافع مالي نخواهد داشت و به عنوان يک دوست فقط به پرهام مشاوره مي‌دهد.

مديرعامل باشگاه نساجي قائمشهر ابراز اميدواري کرد که اين تيم بتواند در فصل جديد به ليگ برتر راه پيدا کند و گفت: ما تيم را صددرصد براي موفقيت آماده مي‌کنيم و قصدمان اين است که به ليگ برتر صعود کنيم، اما بايد ببينيم خدا چه مي‌خواهد و آيا اين اتفاق رخ خواهد داد يا نه.