اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny (/showthread.php?tid=150379) |
اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny - Ξrιc logιc - 02-08-2014 اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﻏﻢ ﺩﯾﺮﯾﺖ ﮐﺸﺘﻤﻪ ﻫﺎﻡ ﺩ ﺧﯿﺎﻟﺖ عزیزم که میای مردمه سی چش کالت معنی : غم دوریت کشت مرا من به تو فکر می کنم عزیزم کی میای که من چشمانت را ببینم • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﻧﻪ ﺩ ﭘﯿﺮﯼ ﺑﻤﯿﺮﯼ ﻧﻪ ﺩ ﺟﻮﻭﻧﯽ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﺶ ﺑﯿﺮﻩ ﻫﻪ ﺧﻮﺕ ﺑﻤﻮﻧﯽ معنی : نه از پیری بمیری و نه از جوانی همه دنیا آتش بگیرد فقط خودت بمانی • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • همه لرسو خوش او هواه مردمونش ساده دل میمون نوازن معنی : همه لرستان خوش آب و هواست مردمانش ساده دل و مهمان نوازند • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny کپی می کنید مشکل نداره فقط برای اینکه بدهکار وجدانتون و زحمت من نشید سایت من رو به اسم ( اس ام اس جدید ) تو سایت یا وبلاگتون لینک کنید اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﺗﻌﺠﺐ ﻧﮑﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻣﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﯾﻪ ﻋﻤﺮﻩ ﺁﻭﺍﺭﻩ ﺗﻮﻧﻪ معنی : تعجب نکن این شماره من است ولی عمریست که آواره توست • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • چی ﺍﻧﺎﺭ ﮔﻞ ﺩﺍﺭ ﻣﻪ ﺳﯿﺖ ﻫﻼﮐﻢ ﻧﻪ ﺩﺳﻢ ﻭﺕ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﻧﻪ ﭼﻮ ﮔﻼﮐﻢ معنی : مانند انار زیبای و من برای تو می میرم برای چیدنت نه دستم به تو می رسد و نه چوب دستیم • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﻫﺮ ﻃﺮﻑ ﮐﻪ ﺳﯿﻞ ﻣﯿﮑﻢ ﻣﯿﺎﯾﯽ ﻭ ﻭﯾﺮﻡ ﻧﺎﻭﻧﻢ ﮐﻪ ﻏﺶ ﺑﮑﻢ ﯾﺎ ﺳﯿﺖ ﺑﻤﯿﺮﻡ معنی : هر طرف که نگاه می کنم تو را می بینم نمی دانم غش کنم یا برایت بمیرم • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﺗﻤﻮﻡ ﻟﺮﺳﻮﻥ ﺯﯾﺮ ﻭ ﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﯿﻘﻮﻥ ﮔﻦ ﻭ ﺧﻮ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﻪ یک و یک ﺟﺎ ﺧﻮﺷﻮﻥ ﺩﺍﺭﻥ ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭻ ﮐﻤﺸﻮ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺗﻮﻥ ﻧﺎﺭﻥ معنی : تمام لرستان را گشتم و تمام رفیق های بدم را خوب کردم ولی هیچ کدامشان مرام و خوبیشان مثل تو نبود • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﺗﺶ ﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻨﺞ ﺩﻟﻢ ﺳﯽ ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﯼ ﻫﺮ ﮐﺠﺎ ﮐﻪ ﺳﯿﻞ ﻣﯿﮑﻢ ﺗﻮ ﻭﺍﻡ ﺩﯾﺎﺭﯼ ﺍﮔﺮ ﺻﺪ ﺳﺎﻝ ﻫﻨﯽ ﺩﯾﺮ ﺩﻡ ﺑﻤﻮﻧﯽ ﺍﮔﺮ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﻮﯾﯽ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯽ ﻣﻮﻧم معنی : آتیش زدی به قلبم واسه یادگاری هرکجا نگاه می کنم توجلومی اگرصدسال دیگه ازم دور بمونی اگر یادم نباشی باز به یادتم • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﭼﻨﯽ ﺳﺨﺘﻪ ﺧﯿﺎﻟﺶ ﺩ ﺳﺮﺕ ﺑﺎ ﺭﻩ ﺩﯾﺮ ﻭ ﺩﺭﺍﺯﯼ ﺩ ﻭﺭﺕ ﺑﺎ معنی : چقدر سخته که فکر تو در یادم باشد و راه دوری بین من و تو باشد • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﺍﮔﺮ ﺻﺪ ﺳﺎﻝ ﻫﻨﯽ ﺩﯾﺮ ﺩﻡ ﺑﻤﻮﻧﯽ ﺍﮔﺮ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﻮﯾﯽ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻢ معنی : اگر صد سال دیگر ازم دور باشی اگر یادم نکنی ولی تو در یادم می مانی • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﺩﻟﻢ ﺳﯽ ﺩﻭﺱ ﺩﯾﺮﯼ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺷﻮ ﻭ ﺭﻭﺯﻡ ﺗﻤﻮﻣﺶ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﻩ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻢ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺯﯾﺘﺮ ﺑﯿﻨﻤﺶ ﮐﻪ ﺩﻭﻧﻢ ﺩﺭﺩ ﺩﯾﺮﯼ ﭼﺎﺭﻩ ﻧﺎﺭﻩ معنی : دلم برای تو ای دوست بی قراره شب و روز دارم انتظارتو می کشم دعا میکنم که زود تر از تو بمیرم که میدونم درد دوری سخت تر از مردنه • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny • • • ﻧﻔﺲ ﺑﺎﺩ ﺻﺒﺎ ﺳﯽ ﺧﻮﻡ ﻭ ﺧﻮﺕ ﺧﻮﺷﯽ ﻭ ﮔﺸﺖ ﻭ ﺻﻔﺎ ﺳﯽ ﺧﻮﻡ ﻭ ﺧﻮﺕ ﺑﺪﯼ ﻭ ﺭﻧﺞ ﻭ ﻋﺰﺍ ﺳﯽ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺧﺪﺍ ﺳﯽ ﺧﻮﻡ ﻭ ﺧﻮﺕ معنی : نفس باد صبا برای من تو خوش باشی تمام رنج بدی برای دشمنانت و تمام روزهای خوب برای من و تو • • • اس ام اس لری عاشقانه و خنده دار sms lory love funny |