طرز تهیه ماش پلو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ماش پلو (/showthread.php?tid=150193) |
طرز تهیه ماش پلو - || Mιѕѕ α.η.т || - 02-08-2014 آموزش پخت ماش پلو مواد لازم جهت طرز تهیه ماش پلو (برای دو نفر) : ماش نصف پیمانه برنج یک پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی بدون روغن ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم پیاز ۱ عدد آب ۲ پیمانه مراحل طرز تهیه ماش پلو: ۱_ ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود . ۲_ برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد .روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید . (طرز استفاده از پلو پز برای درست کردن کته ) ۳ _گوشت چرح کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید . مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید . پخت ماش پلو |