![]() |
مرجانه گلچین: برای «مدینه» دعوت شده بودم اما .. ///مرجانه گلچین: همیشه در ماشین ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: مرجانه گلچین: برای «مدینه» دعوت شده بودم اما .. ///مرجانه گلچین: همیشه در ماشین ... (/showthread.php?tid=148660) |
مرجانه گلچین: برای «مدینه» دعوت شده بودم اما .. ///مرجانه گلچین: همیشه در ماشین ... - Mohammad 77 - 01-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() موضوع 1 : گلچین میگوید برای بازی در سریال «مدینه» دعوت شدم اما شرایطم جور نشد. این بازیگر در این باره گفت: متأسفم که دو سال است نمیتوانم با سریالی میهمان خانههای مردم در ماه رمضان باشم.به گزارش سینما خبر، مرجانه گلچین با بیان اینکه از طرف سیروس مقدم برای بازی در سریال «مدینه» دعوت شده بود، گفت: دعوت شدم اما به دلیل تداخل کاری نتوانستم در آن حضور داشته باشم.این بازیگر افزود: به نظرم «مدینه» سریال زیبا و دلچسبی شده بود. متأسفانه در این دو سال نتوانستم با سریالی همراه مردم در ماه رمضان باشم.بازیگر سریال «شاهگوش» همچنین گفت: همیشه آثار داود میرباقری کارهای درست و اصولی هستند. بازیگر نمیتواند به سادگی از کنار سریالهای این کارگردان عبور کند چون همه چیز را به شکل عالی انجام میدهد. -------------------------------------------------
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() موضوع 2 : به گزارش سینماخبر، این بازیگر طنز سینما و تلویزیون عنوان کرد: ناگفته نماند که در صورت سرمایهگذاری هر چه بیشتر در زمینهی برگزاری جشنوارهای با عنوان «جشنواره رادیو»، میتوانیم شاهد برنامههای بهتری باشیم.وی همچنین با اشاره به فعالیتهایی که در رادیو دارد، اظهار کرد: از سال 83 تاکنون با رادیو ایران در برنامه «صدای عبرت» به کارگردانی کاظم برغمدی سبزواری همکاری میکنم و چندی است که با رادیو صدای آشنا هم در برنامه «چند قدم در زندگی» که یک برنامه برون مرزی است، همکاری دارم.گلچین در عین حال با یادآوری اینکه بیشتر برنامههای رادیو «نمایش» را دنبال میکند، گفت: همیشه وقتی در داخل ماشین مینشینم از رادیو استفاده میکنم اما با توجه به حوزه کاریام بیشتر به رادیو «نمایش» گوش میدهم؛ ضمن اینکه احساس میکنم رادیو «آوا» هم به دلیل پخش موسیقیهای بهروز و متنوعی که دارد و خوب است و شخصا رادیو آوا را هم دوست دارم.بازیگر سریالهای «خوشنشینها»، «بزنگاه»، «نقطه سر خط»، «سهدونگ، سهدونگ» و ... در خصوص استقبال مردم از رادیو خاطرنشان کرد: هم اکنون شاهد این موضوع هستیم که رادیو حتی در برخی از روستاهای دور افتاده به عنوان تنها وسیلهی ارتباطی مورد استفاده قرار میگیرد و ساکنان آنها خیلی از مطالب و موضوعات روز را از طریق رادیو پیگیری میکنند، در واقع میتوان گفت در چنین مکانهایی که دسترسی به سایر وسایل ارتباطی وجود ندارد، رادیو موثرترین است.وی اضافه کرد: برخی از افراد با رادیو بیشترین ارتباط را دارند و به تعبیری مشتری پر و پا قرص رادیو هستند و در چنین مواقعی رادیو بسیار تاثیرگذار است؛ البته باید بگویم که در جامعه ما چنین افرادی کم نیستند.مرجانه گلچین در پایان صحبتهایش ضمن آروزی موفقیت برای همه رادیوییها گفت: برای همه همکارانم در رادیو به عنوان یک رسانه پر مخاطب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم روز و روزگارشان خوش باشد. |