انجمن های تخصصی  فلش خور
اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم (/showthread.php?tid=14694)

صفحه‌ها: 1 2

اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - ☭Nicola☭ - 12-08-2012

الکساندر اولیانف در اعتراض به شرایط سخت زمان تزار الکساندر سوم وسرکوب ها

قصد به ترور الکساندر سوم کرد که قرار بود در کتاب الکساندر سوم بمب بگذارد اما

موفق نشد وتوطئه خنثی شد واو وهمدستانش دستگیر شدند. الکساندر سوم

پای تابوت پدرش که ترور شده بود قسم خورد که تروریسم وآزادیخواهی را

براندازد.

اعدام الکساندر بسیار دلخراش بود وطناب دار وی که پوسیده بود بار ها پاره شد

ونگهبانان مجبور شدند هربار آنرا گره بزنند ودرواقع الکساندر زجر کش شد.

اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم 1
الکساندر اولیانف

لنین بسیار از اعدام برادرش ناراحت شد وقسم خورد که مبارزه خواهد کرد وحکومت تزاری را نابود خواهد کرد.
وی هفده سال داشت وبا زجه گفت: ((کاری می کنم که تاوان این کارشان را بپردازند!قسم میخورم))

دراین فیلم نیز در قسمتی اعدام الکساندر رو نمایش داده

دقیقه1:39

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - _VaMPiRe_ - 12-08-2012

لنین کیه من نمی شناسمش اگه میشه بگین Undecided

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - ☭Nicola☭ - 12-08-2012

رهبر انقلاب بلشویکی شوروی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لنین

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - ☭Nicola☭ - 12-08-2012

چرا میاد من که می تونم ببینمش ولی برای شما دوباره آپلودش میکنم ومیزارمش.

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - آریوبرزن - 13-08-2012

اعدام و نابودی هر بلشوییست مساوی است با دری از بهشت رو به روی خود باز کردن.
درود بر تزار الکساندر سوم که این کمونیست تروریست رو زجر کش کرد

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - ☭Nicola☭ - 13-08-2012

الکساندر اولیانف بلشویسم نبود وی یک نهیلیست(پوچ گرا بود)(یک نهیلیست هم الکساندر دوم رو کشت)
ونهیلیست ها موهایشان رو سیخ سیخ (همانند عکس برادر لنین)می کردند.
وامروزه این سبک مو توسط شیطان پرستان ونهیلیست های جدید مد شده.

الکساندر سوم حتی مادر الکساندر رو مجبور کرد که کشته شدن وزجر ک شدن پسرش رو ببیند وگفت: ((این کار سرشت حقیقی پسرش رو بر او آشنا می کند))
الکساندر سوم مسئول قوم کشی ها ویهودی کشی هایی نیز بود وی میگفت:من خوش حالم از اینکه عوام مردم یهودیان رو می زنند,گرچه نمی توان ایبن عمل را مجاز مرد))
ومی گفت : ((باید یک سوم یهودیان دینشان را عوض کنند ویک سوم دیگر از روسیه بروند ویک سوم باقی مانده که مقاومت می کنند باید کشته شوند))

عقیده های وی وکارهای وی یهود ستیزی رو در دنیای معاصر تجدید کرد.وی با ترور پدرش.دستور داد بریزند ویهودیان رو بکشند.ودر آن روز قانون اساسی رولغو وسلطنت استبدادی برقرار کرد.

عقاید وی بر اثر تعلیمات پوپه دونوسوف شکل گرفت.که این شخص رو معلم پسرش نیکلای دوم کرد.

گرچه نیکلای دوم باوجود این تعلیمات واین پدر شخص خوش سرشتی بود ونگذاشت مخالفین ویهودیان اذیت شوند وبا متخلفین برخورد کرد.

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - آریوبرزن - 13-08-2012

عجب آدم جالبی بوده این الکساندر سوم.
من عاشق اینجور آدمهای متعصب هستم

RE: اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم - ☭Nicola☭ - 13-08-2012

اگه الکساندر دوم پوپه دونوسوف را معلم وی نمی گذاشت او این طور نمی شد.
اعدام دلخراش الکساندر اولیانف برادر لنین به دستور الکساندر سوم 1
پوپه دونسوف

عقاید وی ونظریاتش تماما پان اسلاویسم,دیکتاتوری و به نابرابری است.

علاوه بر این وضعیت تبعیدیان سیبری بسیار بد بود.
الکساندر سوم تحت عقایدش حتی ریش را در ارتش آزاد گذاشت وحتی بودجه ای به سربازان ریشو داد زیرا معتقد بود که روسی تر است.
وی روسیه رو به روسی سازی ویهود ستیزی جلو می برد.

حیف الکساندر دوم که چنین فرزندی تربیت کرد!

اتفاقا دمش گرم.نمیدونستم روسیه تزار به این خوبی داشته.اگه الکساندر سوم زمان نیکلای دوم بود تمام این کمونیستای ملعون رو قتل عام میکرد

مظمئنا از انقلاب جلوگیری می کرد.
اینو همیشه مادر نیکلای دوم می گفت:اگر پدرت بود می دونست چه کار کنه.