![]() |
ضــــــــد پـســـــــر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ضــــــــد پـســـــــر (/showthread.php?tid=146845) |
ضــــــــد پـســـــــر - ḲℑℳℐÅ - 30-07-2014 تو این دوره زمونه باید به بعضی از پسرا گفت خدایی دمت گرم که هنوز دست به ابروهات نزدی ! والااااااااا . . . - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- پسر نشدیم حداقل . . . . . . همین که پسر نشدیم بزرگترین نعمته به قرآن ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- خدایی به پسرا حسودیم میشه ! . . . عقل ندارن راحتن ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- تفاوت پسرا با مارمولک : . . . شوخی کردم بابا ! پسرا هیچ تفاوتی با مارمولک ندارن - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- پسره نه درس خونده ، نه خوشتیپه ، نه پول داره ! خلاصه بگم صفر صفر ! ازش میپرسی ازدواج کردی ؟ با اعتماد به نفس میگه هنوز دم به تله ندادم . . . ! لامصب تو خودت تله ای . . .! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- مردها کلا به دو گروه اصلی تقسیم میشن : گروه اول ! گروه دوم ! تنها تفاوتشونم هم در اینه که هیچ تفاوتی ندارن ؛ زیادن تو یه گروه جا نمیشد ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- شاید زن خوب تو دنیا مثل روباه قطبی کمیاب باشه ولی مرد خوب مثل سیمرغ ، از اول هم افسانه بود . . . - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- پسرا ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﮔﻞ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ! ﺍﻣﺎ ﻧﻪ . . . ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ! ﭘﺮﭼﻢ ﻛﻤﻚ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﻻﺳﺖ . . . ﺑﻌﻠﻪ ﺍﻓﺴﺎﻳﺪﻩ - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- یعنی اینقدی که پسرا به موهاشون میرسن ، اگه به یه بوته شلغم رسیده بودن الان هلو می داد ! والااااااااا - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- مرد باید خوش تیپ باشه و اهل کار ، اخلاقش با کتک درست میشه - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- اینجوری که داریم پیش میریم چند وقت دیگه باید به دخترا بگیم : مگه پسری که ابروهاتو برداشتی ؟ - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- اینکه پسرا مشکل چی بپوشم ندارن ربطی به ژنتیک و اینا نداره ، دلیلش اینه که معمولا حداکثر یه لباس تمیز دارن ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- شما ! آقا پسرى که ابروهاتو نخ میکنى شبیه جارى دختر عموى من میشى . . . دیگه نباید از واژه نوکرتم و چاکرتم استفاده کنى ! شما از واژه هاى عجیجم اینا استفاده کن ! بوج برات ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- ﺑﻪ پسره ﻣﯿﮕﻢ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ ! ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﺮﺳﯽ ﺗﻮﻟﺪ ﺗﻮﺍﻡ ﻣﺒﺎﺭﮎ ! . . . ﺑﻪ ﻫﺮﺣﺎﻝ پسره ﺩﯾﮕﻪ ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻧﻤﯿﺮﻩ ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- ﺣﺎﻻ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺍﮔﻪ ﭘﺴﺮﺍﻱ ﺍﻣﺮﻭﺯی ﺑﺮﻥ ﺟﻨﮓ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﻪ ؟! ﺍﺳﯽ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﻭ ﺗﻴﺮ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﮐﻦ ! ﺧﺴﺘﻢ ﺣﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻡ ! ﻣﻬﺮﺍﻥ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻓﻮ ﺑﻤﺐ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﮐﻦ ! ﻧﻬﻬﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ با خواهرش ازدواج کنم ! ﻣﺤﻤﺪ ﺧﺸﺎﺑﺎﺭﻭ ﭘﺮ ﮐﻦ ! ﺍﻭﻭﻭ ﮐی ﻣﻴﺮﻩ ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﻫﻮ ﺗﻴﺮ ﺑﻴﺎﺭﻩ ! ﻣﻬﺪﯼ ﺗﻔﻨﮓ ﭘﺮ ﮐﻦ ! ﻣﮕﻪ ﻧﻤﻴﺒﻴﻨی ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﻣﻮ ﺗﻤﻴﺰ ﻣﻴﮑﻨﻢ ! ﻣﻤﺪ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺧﻂ ﻣﻘﺪﻡ ! ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻣﻦ ﺿﺪ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻭ ﮊﻝ ﻣﻮﻡ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪﻩ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﻴﺎﻡ - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- شنیدین این پسرای دم بخت میگن : من قصد ازدواج ندارم ؟ یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من ! ازدواج که قصد نمی خواد ! پول می خواد که تو نداری ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- پسره می ره لوازم التحریر فروشی می گه آقا شما کارت « تو تنها عشق منی » دارید ؟ فروشنده می گه : بله داریم پسره می گه : پس ده تا بهم بدین . . . ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- ﺁﻗﺎﯾﻮﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺍﻧﻘﺪ ﻧﮕﯿﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﺗﺮﺷﯿﺪﻥ ، ﺧﻮﺏ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ ﺯﻥ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻣﯿﺎﺭﯾﻦ - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- تا حالا دقت کردین پسرای امروزی قشنگ تراز ما دخترا ابرو ور میدارن ؟ آدم حسودیش میشه دلش میخواد بپرسه کجا ابرو ور میدارن ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- دانشمندان دریافتند نگاه مردان به سالگرد ازدواج مانند نگاه گوسفندان است به عید قربان . . . - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- داریم کم کم نزدیک میشیم به روزی که یه پسر از خودش عکس بزاره زیرش بنویسه اینم من بدون آرایش ! خخخخ ای خدااااااااا - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- ﺟﺪﻳﺪﺍ ﭘﺴﺮﺍ ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﻣﻴﺪﺍﺭﻥ ﻣﻮﻫﺎﺷﻮﻧﻮ ﻫﺎﻱ ﻻﻳﺖ ﻭ ﻟﻮﻻﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻧﺎﺧﻦ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﺎ ﻋﺸﻮﻩ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﻛﻢ ﻛﻢ ﻣﻴﺘﺮﺳﻴﻢ ﭘﺎﺭک ﺩﻭﺑﻞ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﻨﻦ ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- خیلی از زنها حاضر نیستند به مردی که نمی شناسند کمک کنند ولی تقریبأ همه مردها حاضرند حتی واسه زنهای غریبه هم بمیرن . . . ! چقدر این مردا آقان ! - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- بعضی از دخترا باید از پسرا یاد بگیرن ! بعضی از پسرا اینقدر قشنگ ابرو برمیدارن لامصب قرینه ی همدیگه هست ، آدم کیف میکنه میبینه ! + خــوردین عــَزیزآنــَــم ؟؟!! خــُعت حــآلا هــَســتِه اَشــو تــُف کــُنیــ ن + بـی جــَنــبــِه بــآزی هــَــم دَر نــَیــآریــنّ ^^ RE: ضــــــــد پـســـــــر - G*O*H*A*R - 30-07-2014 خخخخخخخخخ خیلی باحال بود ممنون RE: ضــــــــد پـســـــــر - farzad0 - 30-07-2014 چی بگم..... کاملا تکراری تازشم 50٪ش رو تغییر دادی ![]() مثل:پسره(دختره) می ره لوازم التحریر فروشی می گه آقا شما کارت « تو تنها عشق منی » دارید ؟ فروشنده می گه : بله داریم پسره می گه : پس ده تا بهم بدین . . . ! ![]() |