جـوآنـه ای کـه سرطـان زا مـیشـود × - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: جـوآنـه ای کـه سرطـان زا مـیشـود × (/showthread.php?tid=146708) |
جـوآنـه ای کـه سرطـان زا مـیشـود × - ( lιεβ ) - 30-07-2014 محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:سیب زمینی غنی از بتاکاروتن که پیش ساز ویتامین A است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود ولی باید در استفاده از اجزاء این گیاه دقت کنیم. ساقه و برگهای سیب زمینی حاوی سمی به نام سولانین است بنابراین نباید از آن به طور خام استفاده کرد ولی جوشاندن رقیق شده همین برگها را به عنوان ماده خواب آور و آرامش دهنده، اعصاب می توان استفاده کرد، سیب زمینی حاوی ویتامین C بالایی است و اگر این ماده غذایی به مدن طولانی نگهداری و انباشته شود ویتامین C آن از بین می رود. وی افزود: سیب زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین ها را دارا است و برترین نوع پخت این ماده غذایی به صورت سرخ کرده است و خوردن این شکل سیب زمینی برای اطفال مضر است و برای بزرگسالان به دلیل روغن زیاد مشکل زا است. از خواص سیب زمینی می توان به موارد زیر اشاره کرد: سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است که در جلوگیری از سرطان نیز مفید است.سیب زمینی ادرار را زیاد می کند و برای کلیه و مثانه مفید است. آنزیم های موجود در سیب زمینی برای التیام زخم ها ی معده و مثانه مفید است. |