![]() |
بال مرغ كبابى به سبك مالزى - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بال مرغ كبابى به سبك مالزى (/showthread.php?tid=146284) |
بال مرغ كبابى به سبك مالزى - # αпGεʟ - 29-07-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر : 2 کیلو گرم ماست 200 گرم پیاز بزرگ و رنده شده 1 عدد روغن زیتون 1/4 لیوان پودر سیر 1 قاشق چای خوری لیمو ترش 2 عدد زعفران به میزان لازم نمک به میزان لازم عسل 2 قاشق غذا خوری ادويه تندورى 2 قاشق غذا خوری ادويه شان مخصوص مرغ كبابى 1/2 بسته طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنيد، سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند . فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد . ( بالهاى مرغ را تميز شسته ) ( همه مواد را درون یک کاسه ریخته ) ( و خوب هم بزنيد ) سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند . فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد . |