انجمن های تخصصی  فلش خور
بال مرغ كبابى به سبك مالزى - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: بال مرغ كبابى به سبك مالزى (/showthread.php?tid=146284)



بال مرغ كبابى به سبك مالزى - # αпGεʟ - 29-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بال مرغ كبابى به سبك مالزى 1

آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر :
بال مرغ
 2 کیلو گرم
 ماست
200 گرم
 پیاز بزرگ و رنده شده
 1 عدد
روغن زیتون
 1/4 لیوان
پودر سیر
1 قاشق چای خوری
لیمو ترش
2 عدد
زعفران
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
عسل
2 قاشق غذا خوری
ادويه تندورى
2 قاشق غذا خوری
ادويه شان مخصوص مرغ كبابى
1/2 بسته
 

 
طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنيد، سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .

( بالهاى مرغ را تميز شسته )


( همه مواد را درون یک کاسه ریخته )

( و خوب هم بزنيد )

سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .

فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .