تولید نسل جدید باتری های لیتیومی با عمری دو تا سه برابری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=30) +--- انجمن: معرفی گوشی و اخبار موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: تولید نسل جدید باتری های لیتیومی با عمری دو تا سه برابری (/showthread.php?tid=145256) |
تولید نسل جدید باتری های لیتیومی با عمری دو تا سه برابری - Aiden Pearce - 28-07-2014 عمر باتری در اسمارت فون های امروزی یکی از دقدقه های اصلی تولید کننده گان و کاربران این نوع گجت هاست.اکنون محققان دانشگاه استنفورد آمریکا موفق به طراحی نوعی باتری لیتیومی شده اند که نسبت به باتری های لیتیومی امروزی عمر نزدیک به دو یا سه برابر بیشتر دارند.
سالهای دوری را به خاطر دارید که افراد دو یا سه باتری اضافه را در کیف مسافرتی خود قرار میدادند؟ آن باتریها رویهمرفته شاید چند روز دستگاههای موبایل ما را روشن نگه میداشتند، اما امروز ذخیره چند باتری همراه، جای خود را به باتریهای بزرگی بر روی اسمارتفون هایمان داده که با ظرفیت بالای خود میتوانند عمری بیشتر را فراهم کنند. در ثانی اگر شارژ این باتریها هم به اتمام برسد، شارژرهای همراه کار ما را همچنان آسانتر میکنند.
از طرفی این شرایط نیز مشکلات خاص خود را دارد و جوابگوی حس کمالجویی کاربران نخواهد بود. در نتیجه عدم تأمین عمر باتری دلخواه راهی غیر از کارآمدتر کردن باتری های استفاده شده در اسمارتفون ها برای ما نگذاشته است. متدهای بسیاری برای ساخت نمونههای بهتر و بهینهتر باتریهای لیتیوم یونی به کار گرفته شده و حالا یکی از دانشگاههای برتر دنیا نیز راهی را پیشنهاد کرده که میتواند عمر باتریها را تا دو یا سه برابر افزایش دهد.
دانشمندان دانشگاه استنفورد آمریکا نوع جدیدی از باتریهای لیتیومی را طراحی کردهاند که میتوانند عمری بسیار طولانیتر برای کاربران به ارمغان بیاورند. در این روش، وجود یک سپر محافظتی فوقالعاده باریک سبب کنترل مواد شیمیایی غیر پایدار میشود تا نتیجه آن لیتیومی متراکمتر، بهینهتر و پایدارتر در آند باتری باشد. تا پیشازاین وجود این مواد ناپایدار سبب کاهش عمر باتری میشدند.
آقای استیون چو از مدیران این پروژه و همچنین وزیر انرژی سابق ایالاتمتحده اعتقاد دارد که این باتریها میتوانند تا دو یا سه برابر عمری بیشتر داشته باشند و خودروهای الکتریکی نیز حداکثر استفاده را از آن ببرند.
هنوز تستهای فنی این پروژه به اتمام نرسیده، اما دور نیست که این تکنولوژی در باتریهای اسمارتفون ها مورد استفاده قرار گیرد.
|