انجمن های تخصصی  فلش خور
لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76)
+---- موضوع: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم (/showthread.php?tid=145246)

صفحه‌ها: 1 2

لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - خیس خاطره - 28-07-2014

لعنتیلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

لعنتیـــــــــــــــــــــــــــلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

به زِمین گرم بخوری دخترلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

.

دوست دخترم رفته عاشق علیرضا حقیقی شدهلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

لامصب نمیگه رگ غیرتم داغ میکنهلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

باهاش عکس انداخته بدمصبلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

داغونم داغووووووون میفهمیلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

نـــــــــــــــــــــــــــــــــــه

نمیتونم این لاکردارو ببینمش تو این وضع

پریچهر بد کردی با منلعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم 1

.

.

بزدوی از جمعتون میرم
ازم دعوت شده تو دو تا فیلم سینمایی بازی کنم خودمم موندم کدوم یکی رو انتخاب کنم
یکی که نفش اول فیلم میره مستراخ در و که میزنه من باس صدا بدم اهههه
یکیم باز نقش اول سوار تاکسی میشه من باس جلو ماشین بشینم سرمم تکون ندم
به نظرتون با کدوم نقش اسکار میگیرم ؟

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - TurK WolF - 28-07-2014

نقشاتو دوس داشتم عالی بودBig Grin

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - ♫❃♥✿ SELENA ♫❃♥✿ - 28-07-2014

هههههههههه باحال بودBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - جیگربلایی(حسنیه) - 28-07-2014

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - Nazanin♥Xavi - 28-07-2014

خخخخخخخخ
عاشقتم
عکسا خیلی باحال بود
دمت ګرم

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 28-07-2014

اسکل شدم Big Grin

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - ✘dead~G!ฯГ✘ - 28-07-2014

ببین چ ـِ جوری ملتو سَرکـآر میذآرن×

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - ᖇᗩᖺᗩ - 29-07-2014

25r3025r30

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - ☺t@k selooli☺ - 29-07-2014

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
دوس دخترت بره زیر تریلی دلم برات سوخت cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: لعنتـــــــــــــــــــــــــــــی به زمین گرم بخوری! /بزدوی از جمعتون میرم - ✔✘ζoΘdY✘✔ - 29-07-2014

ههههههههههههه
باحال بود
مرسییییییی