انجمن های تخصصی  فلش خور
ساندويچ فرانسوی گرم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ساندويچ فرانسوی گرم (/showthread.php?tid=145005)



ساندويچ فرانسوی گرم - P.K.2 - 28-07-2014

ساندويچ فرانسوی گرم 1





نان فرانسوي بلند =1عدد
پنير كرافت شيشه اي  =4 قاشق غذاخوري 
سس مايونز =2 قاشق غذاخوری
سس خردل=به ميزان لازم 
سس كچاپ =به ميزان لازم
كاهو خرد شده =به ميزان لازم
خيارسبز حلقه شده=1 عدد 
گوجه فرنگي حلقه شده = 1 عدد
زيتون سياه  حلقه شده= 4 عدد
تخم مرغ آبپز حلقه شده= 1 عدد  
كالباس مكعبي شده=به ميزان لازم  
پنير ورقه اي=2عدد


طرز تهيه:
نان را طبق شكل از وسط باز كنيد. يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.
نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.