![]() |
پخت مربا پوست پسته - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پخت مربا پوست پسته (/showthread.php?tid=144732) |
پخت مربا پوست پسته - † αƖιєη † - 27-07-2014 ![]() مواد لازم : پوست پسته تازه 1 کیلو شکر 1 کیلو هل یا وانیل به قدر لازم آبلیمو نصف استکان گلاب در صورت تمایل 1 فنجان خلال پسته 1 فنجان طرز تهیه مربا پوست پسته : پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید. پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. |