![]() |
آموزش طرز تهیه آش مانتی مخصوص افطار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش طرز تهیه آش مانتی مخصوص افطار (/showthread.php?tid=144709) |
آموزش طرز تهیه آش مانتی مخصوص افطار - † αƖιєη † - 27-07-2014 روش تهیه: 1. برنج و بلغوررا از شب قبل خیس میکنیم و ابتدا برنج را با آب میجوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه میکنیم، چندجوش که خورد، میپزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم میکنیم و داخل آش میریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد. 2. برای آماده کردن مانتی، تخممرغ، آرد، نمک و روغنزیتون را با هم ورز میدهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و به شکل مربعهای کوچک 3×3 میبریم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویهجات را با هم مخلوط میکنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا میزنیم و به شکل هلالی دور خودش میپیچیم. 3. مانتیهای آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، میریزیم و آبکش میکنیم سپس مانتیها را داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است. مواد لازم : برنج یک پیمانه، معادل 200 گرم بلغور گندم یک پیمانه، معادل 200 گرم سبزی آش500 گرم عدس پخته شده300 گرم آب گوشت یا مرغیک لیتر آب یک لیتر زردچوبه یک قاشق چایخوری پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه مانتی: آرد300 گرم نمکیکدوم قاشق چایخوری تخم مرغ سه عدد روغن زیتون3 قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده 200 گرم ادویهجات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام یک قاشق چایخوری پیاز رنده شدهیک عدد، متوسط پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری |