انجمن های تخصصی  فلش خور
آش آبغوره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آش آبغوره (/showthread.php?tid=144704)



آش آبغوره - † αƖιєη † - 27-07-2014

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت

• خوراک: شیراز

مواد لازم

• ۲ پیمانه برنج

• نصف پیمانه لپه

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• یک عدد چغندر پخته کوچک

• ۱۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)

مواد لازم برای کوفته

• ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد پیاز کوچک

• یک قاشق چایخوری زردچوبه

• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی


آش آبغوره 1


طرز تهیه

1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا کمی حالت شفته‌گی داشته باشید. لپه را نیز در قابلمه کوچک دیگری به صورت جداگانه بپزید.

2. چغندر پخته شده را در یک کاسه متوسط رنده کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، برنج، لپه و لبو را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی خرد شده را بیفزایید و هم بزنید.

4. کمی نعنا را به همراه زردچوبه جداگانه تفت دهید و به آش اضافه کنید.

5. برای درست کردن کوفته، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل کوفته های ریز شکل دهید.

6. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. کوفته ها را تفت دهید تا طلایی شوند. در 30 دقیقه پایانی پخت آش، کوفته ها رابه آن اضافه کنید.

7. در انتها، برای مزه‌دار شدن آش، آبغوره و نمک به آش اضافه کنید و هم بزنید.

8. آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین و داغ سرو کنید.