![]() |
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی (/showthread.php?tid=14231) |
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی - FrOzen あHeArt - 09-08-2012 طرز تهیه پاناکوتای توتفرنگی با کمپوت توتفرنگی برای تهیه پاناکوتا : توتفرنگی، شیر، اسانس توتفرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید. درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید. مخلوط خامه – ژلاتین را درون پوره توتفرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آنها را بپوشانید و آنها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید. برای خارج کردن دسرها از قالب، آنها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسهای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرفهای مورد نظر برگردانده و قالبها را از آنها جدا کنید و 20 دقیقه آنها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند. برای تهیه کمپوت : تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توتفرنگیها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسهای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود. توتفرنگیها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آنها را آغشته کنید. مواد لازم برای 6 نفر : پاناکوتا توتفرنگی قطعه شده: سه پیمانه شیر کم چرب: یک پیمانه اسانس توتفرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چایخوری کمی نمک شکر: نصف پیمانه ژلاتین بدون طعم: سه قاشق چایخوری شیر: یک چهارم پیمانه خامه: یک چهارم پیمانه کمپوت توتفرنگی: یک پیمانه، ساقه انتهایی آن جدا شود. آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه شکر: 2 قاشق چایخوری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |