![]() |
طرز تهیه فرنی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه فرنی (/showthread.php?tid=14150) |
طرز تهیه فرنی - mohammadreza... - 09-08-2012 ![]() مواد لازم : شیر یک کیلو آرد برنج کاملاً نرم ۱۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم گلاب یک استکان نمک یک چهارم قاشق چایخوری دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقدارکم طرز تهیه : در یک قابلمه آرد برنج، شکر و نمک را ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود . ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید . در این مرحله گلاب را هم اضافه کرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را کاملاً ملایم کنید تا فرنی جا بیفتد . معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، ۱۲ – ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند کافی است . پس از آماده شدن فرنی، آن را در ظرف مورد نظر کشیده و پس از ۳ – ۲ دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین کنید. نکات تغذیه ای : در ایام ماه رمضان شیر برنج و فرنی دسرهای مناسبی برای افطار می باشند. این دو دسر به دلیل دارا بودن شیر و غلات (برنج یا آرد برنج) از نظر پروتئینی کامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مکمل یکدیگر هستند. همچنین فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای کمکی نوزادان می باشد که اگر برای کودک تهیه می شود، بهتر است مقداری کره به آن افزود. |