![]() |
حــבیثـــِ בِل - بعضیـــــــا......ஜ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: حــבیثـــِ בِل - بعضیـــــــا......ஜ (/showthread.php?tid=140917) |
حــבیثـــِ בِل - بعضیـــــــا......ஜ - ✘dead~G!ฯГ✘ - 22-07-2014 ![]() به بعضیام باس گفت
خلایق ، خر چه لایق ؟! . . . . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ یه ﭘﺎ ﻭﺍگیرﻡ ،
ﺑﻪﭘﺎ ﺣﺎﻟﺘﻮ ﻧﮕﯿﺮﻡ !
. . . ![]() . .به بعضیا باس گفت : فک نکن شما منحصر به فردی ،
نخیر عزیزم !
شما الکی متصل به برقی …
. . ![]() . . . به بعضیام باید گفت : میخوای بری همه چیزتو ببر ،
بعدی میاد جا بشه !
. . . ![]() . . به بعضیام بایس گفت عزیزم پَرچَــــҐِ تو بــا ، لآســ✗ــ بآلــ✔ــآس… . . ![]() . . . به بعضیام باس گفت ببین درسته تو نتونستی خرم کنی….
ولی دیگه کم کم داری سگم میکنی!!!! . . . ![]() . . به بعضیا باس گفت اون اپلی ک دم ب دیقه پزشو میدی
سیب شو ما گاز زدیم.. . . . ![]() . . بـه بعضیــــــا باید گفــت واســـــه کســی کلاس بـذار
کـه همــکلاسـش باشـــی
نـه واسـه کســـــی که تو کلاسـش رات نمــــیده
. . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() .
.
.
به بعضیا باید گفت:
اگه حس میکنی خیلی بارته واست”گاری” بگیرم
. . . ![]() . . به بعضیا بایدگفت: دهنتو به اندازه کلماتت بازکن،گنده تر از خودت بخوای حرف بزنی
بخیه لازم میشی ها…
![]() . . . . . به بعضیا باید گفت: نمیگم نباشی میمیرم
نمیگم بی تو هیچم
بودی، بودی
نباشیم ، هستن….)
. . . ![]() . . به بعضیا بایدگفت: عزیزم دلم اونی که با دیدنت
“کف” میکنه دلستره،
نه من
![]() .
. ![]() . . . به بعضیا بایدگفت: توآسمونا دنبالت بودیم
زیر غریبه ها پیدات کردیم
. . . . . به بعضیا باید گفت: حیف واسه درد زایمان ننت
. . . ![]() . . باید به بعضیا گفت: اگه آدم نیستی ،
حیوون خوبی باش!
من خونگیاشو خیلی دوس دارم!!
. . . . به بعضیا باید گفت: اینقد به تیپُ قیافت نناز بابا
ما به اون آدامس صدتومانی هام میگیم شیک!!
. ![]() .
.
.
.
.
باید به بعضیا گفت
عزیزم تو روی پاهات نمی تونی وایسی ؛
چه برسه به حرفات
. . . . . . به بعضیا باس گفت عزیزم زندگی ما بازار نیست
که بری یه دور بزنی و اگه از کسی خوشت نیومد برگردی ،
اگه رفتی دیگه برو
. . . . . . به بعضیا باس گفت:
پر و بالو ک خودم بهـــــــــت دادم.. دم از کــــجا در آوردی بدبخت!؟! . . . . . به بعضیا باید گفت این بادی که انداختی توو گلوت ،
قبلا توو معده ی ما بوده … آره …
. . . . . . باس به ی ســـــــریام گفــــــت : عوض نمیشی…؟؟؟ خیالی نیست…
تعویض که میشی
. . . . . . به بعضی از دخترا باید گفت عزیزم یه ذره صورت رو آرایشت مونده . . . . . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺁﺭﻩ ﻣﻦ ﺳﺮ ﺗﺎ ﭘﺎﻡ ﯾﻪ ﻗﺮﻭﻧﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﮔﺮﻭﻧﻪ …
. . . . . . باید به بعضیا گفت ﻣﻮﻗﻌﻰ ﻛﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﻧﻢ ، ﺳﺮ ﺗﻜﻮﻥ ﻧﺪﻩ …
ﺻﺪﺍﻯ ﺯﻧﮕﻮﻟﺖ ﺭﻭ ﻣﺨﻪ(((((: !!!!!
. . سپاس فراموش نشه×
..
RE: حــבیثـــِ בِل - بعضیـــــــا......ஜ - melika1377 - 22-07-2014 مرسیییییییییییییی RE: حــבیثـــِ בِل - بعضیـــــــا......ஜ - HEART♥DEVIL - 22-07-2014 به بعضیا باس گف:من ی.پا پیچ گوشتی ام نمیخاد منو بپیچونی RE: حــבیثـــِ בِل - بعضیـــــــا......ஜ - ɱɪɾʌʛє - 22-07-2014 bazam bezar bahal bodan |