انجمن های تخصصی  فلش خور
ترز تهیه کباب نگین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ترز تهیه کباب نگین (/showthread.php?tid=14060)



ترز تهیه کباب نگین - The Ginkel - 08-08-2012

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترز تهیه کباب نگین 1

مواد اولیه:
گوشت سردست گوساله ۲۰۰ گرم
گوشت قلوه‌گاه گوسفند ۳۰۰ گرم
سینه‌مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز درشت دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
جوش شیرین قاشق چایخوری



طرز تهیه:
هر دو گوشت را سه بار چرخ می‌‌کنیم.

سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را با تنظیف می‌‌گیریم.

پوره پیاز را به همراه جوش شیرین، نمک و فلفل به مواد گوشتی اضافه کرده و خوب ورز می‌‌دهیم تا چسبنده شود.

سینه‌مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و پس از این‌که کباب را به سیخ پهن کشیدیم تکه‌های مرغ را داخل گوشت فرو کرده سپس روی آتش کباب می‌‌کنیم. (برای این‌که کباب از سیخ جدا نشود باید سریع سیخ‌ها را برگردانده و مرتب باد بزنید)

پس از این‌که کباب خودش را گرفت آتش را ملایم کرده و آرام آرام برمی‌گردانیم تا کباب مغز پخت شود.


RE: ترز تهیه کباب نگین - DarkLight - 21-09-2019

ترز؟Telegh_07