طرز تهیه کیک شکلاتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک شکلاتی (/showthread.php?tid=14058) |
طرز تهیه کیک شکلاتی - The Ginkel - 08-08-2012 مواد لازم: پودر كاكائو: 100 گرم كره: 250 گرم آرد: 500 گرم آب: 500 میلی لیتر شكر: 750 گرم تخممرغ: 4 عدد بیكینگپودر: 300 گرم خامه وانیلی: 100 گرم شكلات تختهای: 300 گرم روغن گیاهی: 250 گرم طرز تهیه: ابتدا پودر كاكائو، كره، آب و روغن را بجوشانید، سپس داخل یك كاسه بریزید و تكههای شكلات تختهای و شكر را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا كاملا سرد شود.پس از این مرحله تخممرغها را در ظرفی ریخته و آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و به تخممرغها اضافه كنید و دوباره مواد را خوب هم بزنید. سپس این مواد را به مواد قبلی كه شامل پودر كاكائو، كره، روغن و آب بود اضافه كنید و تمام این مواد را به خوبی مخلوط كرده، آن گاه مخلوط را در قالب كیكپزی بریزید و در فر با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. زمانی كه كیك كاملا پف كرد، آماده است. پس از اینكه كیك كاملا سرد شد روی آن خامه شكلاتی بریزید، در صورت تمایل برای تزیین میتوانید از مربای گیلاس یا شكلات سفید رنده شده استفاده كنید. این كیك، صبحانهای قوی برای فرزندان شما خواهد بود. كاهش چربی غذا غذاها را تا حد امكان به صورت آبپز، بخارپز یا كبابی مصرف نمایید. در صورتی كه غذا را سرخ میكنید از زیاد سرخ كردن غذا خودداری كنید. میتوانید در مدت زمان كم، فقط آن را تفت دهید. مصرف غذاهای سرخ شده، سوسیس، كالباس، خامه، چیپس، پفك، سسها، كله و پاچه، مغز، دل و قلوه را كه حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، را تا حد امكان كاهش دهید. پوست مرغ و چربیهای قابل مشاهده گوشت و مرغ را قبل از طبخ از آنها جدا كرده و سعی كنید از قسمتهای كمچرب گوشتها استفاده نمایید. به جای گوشت قرمز بیشتر از گوشت سفید مثل مرغ و ماهی استفاده نمایید. لبنیات مثل شیر، ماست و پنیر مصرفی خود را از انواع كمچرب آن انتخاب كنید. نگهداری شیر شیر پاستوریزه باید در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود. معمولا در این دما شیر پاستوریزه به مدت یك هفته ماندگاری دارد.شیر استریل یا UHT را میتوان در خارج از یخچال به مدت شش هفته نگهداری كرد. ولی پس از باز كردن باید در یخچال نگهداری و حداكثر طی یك هفته مصرف شود. پرسنل اداره بهداشت به هیچوجه مصرف شیر خام را توصیه نمیكنند ولی چنانچه شیر خام در منزل مصرف شود باید قبل از مصرف كاملا جوشانده شود. عملیات جوشانیدن شیر باید به شكلی باشد كه پس از حرارتدهی و به جوش آمدن شیر به مدت زمان یك دقیقه به هم زده شود تا حرارت به تمام نقاط آن برسد و پس از آن خنك شده و در یخچال نگهداری شود. جوشاندن شیر تاثیر مخربی روی ویتامینهای شیر دارد. بنابراین باید حتیالامكان از شیر پاستوریزه استفاده كرد. |