![]() |
طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی (/showthread.php?tid=14036) |
طرز تهیه دسر کرم کارامل نارگیلی - امیررضا* - 08-08-2012 ![]() موادلازم برای هشت نفر: شکر: یک و نیم پیمانه خامه غلیظ: یک و یک چهارم پیمانه شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه پودر نارگیل: یک قاشق چایخوری تخممرغ: شش عدد طرز تهیه: • ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمهای روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود. • سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بگذارید بجوشد. • کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد ۲۰ سانتیمتر کف و ۶ سانتیمتر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود. • فر را از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. • خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حبابهای ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید. • در ظرف بزرگی تخممرغها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید. • درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل] • قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید. • قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود. • روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. • برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. |