انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد آلزاس (فرانسه) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد آلزاس (فرانسه) (/showthread.php?tid=14026)



سالاد آلزاس (فرانسه) - امیررضا* - 08-08-2012

سالاد آلزاس (فرانسه) 1

موادلازم :

سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده :۱ کیلو
آب مرغ یا آب قلم : ۱ پیمانه
لبو ی کوچک رنده شده : ۱عدد
تخم مرغ آب پز : سفت ۲ عدد
خیار شور خورد شده : ۱عدد
جعفری ساطوری شده : ۲-۳ شاخه
سس مایونز :۱ پیمانه
سرکه :۱قاشق
نمک و فلفل : به میزان لازم



طرز تهیه :

سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب مرغ یا آب قلم داغ و سس مایونز و سرکه را روی آن بدهید و نمک و فلفل بپاشید و بگذارید خنک شود. سپس در یخچال بگذارید تا ببندد. این سالاد را گرم هم می خورند.