![]() |
سالاد آلزاس (فرانسه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد آلزاس (فرانسه) (/showthread.php?tid=14026) |
سالاد آلزاس (فرانسه) - امیررضا* - 08-08-2012 ![]() موادلازم : سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده :۱ کیلو آب مرغ یا آب قلم : ۱ پیمانه لبو ی کوچک رنده شده : ۱عدد تخم مرغ آب پز : سفت ۲ عدد خیار شور خورد شده : ۱عدد جعفری ساطوری شده : ۲-۳ شاخه سس مایونز :۱ پیمانه سرکه :۱قاشق نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه : سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب مرغ یا آب قلم داغ و سس مایونز و سرکه را روی آن بدهید و نمک و فلفل بپاشید و بگذارید خنک شود. سپس در یخچال بگذارید تا ببندد. این سالاد را گرم هم می خورند. |