طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) (/showthread.php?tid=140221) |
طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) - Archangelg!le - 21-07-2014 مواد لازم: ۱- تخم مرغ= ۸ عدد ۲-بادام پوست گرفته چرخ کرده= ۵ قاشق سوپخوری ۳- آرد = ۴قاشق سوپخوری ۴-بیسکوئیت خرد شده = ۲تا۳ قاشق سوپخوری ۵-شکر = ۱پیمانه ۶-قهوه =۱قاشق سوپخوری ۷-خامه = ۳۵۰گرم ۸-خاک قند= ۶ قاشق سوپخوری ۹- وانیل =به مقدار کم ۱۰- بکینگ پودر = ۱ قاشق مرباخوری ۱۱-مربای آلبالو یا توت فرنگی =۱ پیمانه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه: فر را گرم می کنیم و قالب گرد مناسبی را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیمزرده تخم مرغ را از سفیده جدا می نمائیم وزرده را با شکر و بکینگ پادر مخلوط می سازیم و خوب می زنیم تاکاملاً سفید و سفت شود قهوه را در یکی دو قاشق شیر حل می نمائیم و یک لحظه روی اتش میگذاریم تا یک جوش بزند بعد با زرده تخم مرغ مخلوط می سازیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد سفیده و زرده را مخلوط می کنیم آرد و بادام را داخل این مایه می نمائیم بهم می زنیم و بیسکویت خرد شده را اضافه می کنیم و مایه را در قالب میریزیم و باید سر قالب دو سه سانتیمتر خالی بماند قالب را روی اولین پنجره بطرف پائین فر می گذاریم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع با حرارت ۳۵۰ درجه بماند تا کیک بالا آماده و پخته و کمی برشته شود آنگاه خامه را خاک قند و کمی وانیل مخلوط می سازیم و می زنیم تا فرم بگیرد آنگاه کیک را ز فر خارج می سازیم و می گذاریم سرد شود. بعد از قالب بیرون می آوریم و از ارتفاع به سه ورقه مساوی تقسیم می کنیم و می بریم ممکن است روی هر ورقه را کمی شربت رقیق معطر شده با لیکور یا عرق بهار نارنج بریزیم و مربا را که باید بدون شربت باشد روی قسمت زیرین میریزیم و کمی خامه زده شده روی آن می دهیم قسمت دوم را روی آن قرار می دهیم و مقداری خامه روی این قسمت نیز می ریزیم و با پشت کارد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را را از روی خامه روی این قسمت نیز می ریزیم و با پشت کرد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را روی آن قرار می دهیم و روی سطح و اطراف کیک را با خامه می پوشانیم و روی کیک را با خامه در قیف گلهای کوچکی می ریزیم و روی گلها را با مربای آلبالو تزئین می کنیم و اطراف و وسط کیک را شکلات رنده شده می ریزیم . RE: طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) - IM JUST TIRED - 21-01-2017 یاده کلاس اشپزی افتادم |