انجمن های تخصصی  فلش خور
طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) (/showthread.php?tid=140221)



طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) - Archangelg!le - 21-07-2014

مواد لازم:
 
۱- تخم مرغ= ۸ عدد
 
۲-بادام پوست گرفته چرخ کرده= ۵ قاشق سوپخوری
 
۳- آرد = ۴قاشق سوپخوری
 
۴-بیسکوئیت خرد شده = ۲تا۳ قاشق سوپخوری
 
۵-شکر = ۱پیمانه
 
۶-قهوه =۱قاشق سوپخوری
 
۷-خامه = ۳۵۰گرم
 
۸-خاک قند= ۶ قاشق سوپخوری
 
۹- وانیل =به مقدار کم
 
۱۰- بکینگ پودر = ۱ قاشق مرباخوری
 
۱۱-مربای آلبالو یا توت فرنگی =۱ پیمانه
 


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) 1

طرز تهیه:
فر را گرم می کنیم و قالب گرد مناسبی را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیمزرده تخم مرغ را از سفیده جدا می نمائیم وزرده را با شکر و بکینگ پادر مخلوط می سازیم و خوب می زنیم تاکاملاً سفید و سفت شود قهوه را در یکی دو قاشق شیر حل می نمائیم و یک لحظه روی اتش میگذاریم تا یک جوش بزند بعد با زرده تخم مرغ مخلوط می سازیم
 
و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد سفیده و زرده را مخلوط می کنیم آرد و بادام را داخل این مایه می نمائیم بهم می زنیم و بیسکویت خرد شده را اضافه می کنیم و مایه را در قالب میریزیم و باید سر قالب دو سه سانتیمتر خالی بماند قالب را روی اولین پنجره بطرف پائین فر می گذاریم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع با حرارت ۳۵۰ درجه بماند تا کیک بالا آماده و پخته و کمی برشته شود آنگاه خامه را خاک قند و کمی وانیل مخلوط می سازیم و می زنیم تا فرم بگیرد آنگاه کیک را ز فر خارج می سازیم و می گذاریم سرد شود.
 
بعد از قالب بیرون می آوریم و از ارتفاع به سه ورقه مساوی تقسیم می کنیم و می بریم ممکن است روی هر ورقه را کمی شربت رقیق معطر شده با لیکور یا عرق بهار نارنج بریزیم و مربا را که باید بدون شربت باشد روی قسمت زیرین میریزیم و کمی خامه زده شده روی آن می دهیم قسمت دوم را روی آن قرار می دهیم و مقداری خامه روی این قسمت نیز می ریزیم
 
و با پشت کارد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را را از روی خامه  روی این قسمت نیز می ریزیم و با پشت کرد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را روی آن قرار می دهیم و روی سطح و اطراف کیک را با خامه می پوشانیم و روی کیک را با خامه در قیف گلهای کوچکی می ریزیم و روی گلها را با مربای آلبالو تزئین می کنیم و اطراف و وسط کیک را شکلات رنده شده می ریزیم .


RE: طعمی فوق العاده با كیک قهوه شكلاتی! +عکس( دیونه کننده اس) - IM JUST TIRED - 21-01-2017

یاده کلاس اشپزی افتادم