شامی لبنانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: شامی لبنانی (/showthread.php?tid=14006) |
شامی لبنانی - امیررضا* - 08-08-2012 مواد لازم گوشت چرخکرده : ۱۰۰ گرم سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز) : دو قاشق غذاخوری سویای خیس شده : دو قاشق غذاخوری پیاز رنده شده : یک عدد تخممرغ : یک عدد آرد : دو قاشق غذاخوری روغن : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم میکنیم. سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در میآوریم. شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود. منبع: مجله آشپزی خانواده سبز |