انجمن های تخصصی  فلش خور
شامی لبنانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شامی لبنانی (/showthread.php?tid=14006)



شامی لبنانی - امیررضا* - 08-08-2012

شامی لبنانی 1

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده : ۱۰۰ گرم

سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز) : دو قاشق غذاخوری

سویای خیس شده : دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده : یک عدد

تخم‌مرغ : یک عدد

آرد : دو قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم



طرز تهیه :

ابتدا تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم.

سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در می‌آوریم.

شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود.



منبع: مجله آشپزی خانواده سبز