سوشی ژاپنی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوشی ژاپنی (/showthread.php?tid=14005) |
سوشی ژاپنی - امیررضا* - 08-08-2012 مواد لازم (برای ۴ نفر) : برنج : ۲ فنجان آب : ۳ فنجان سرکه : یک سوم فنجان شکر : نصف فنجان نمک : ۴ قاشق مرباخوری جلبک دریایی : ۱۵۰ گرم خردل : ۲ قاشق مرباخوری خیار بدون پوست : ۱ عدد اسفناج : ۱۰۰ گرم گوشت بدون استخوان : ۱۰۰ گرم زنجبیل : ۶۰ گرم تخم مرغ : ۲ عدد طرز تهیه : ابتدا روی برنج آب ریخته و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و ۳ فنجان آ‘ را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت ۵ دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت داده از پهنای ورقه جلبک یک قطعه ۴ سانتی متری ببرید , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه ۴ سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید , این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد. یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید . سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید , مخلوط خیار , اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید . با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید . صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد ۴ سانتی متری ببرید . نکته : شما می توانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید , همچنین می توانید بجای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید. |