انجمن های تخصصی  فلش خور
پیتزا پپرونی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پیتزا پپرونی (/showthread.php?tid=13988)



پیتزا پپرونی - امیررضا* - 07-08-2012

پیتزا پپرونی 1

مواد لازم:

نان پیتزا :۱ عدد
مایه ماکارونی : ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا : خرد شده۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) : ۶ورقه نازک
پنیر پارمزان : (رنده شده ۱ قاشق غذاخوری)
نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته (خرد شده) : مقداری برای سطح پیتزا


طرز تهیه :

خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانت از دور تا دور خمیر از این مایه پر کنید . سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .

در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید . پیتزا را برای ۴۵تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند .
اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰درجه ی فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷دقیقه قرار دهید .