![]() |
پیتزا پپرونی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزا پپرونی (/showthread.php?tid=13988) |
پیتزا پپرونی - امیررضا* - 07-08-2012 ![]() مواد لازم: نان پیتزا :۱ عدد مایه ماکارونی : ۴ قاشق غذاخوری پنیر موزارلا : خرد شده۲/۱ پیمانه کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) : ۶ورقه نازک پنیر پارمزان : (رنده شده ۱ قاشق غذاخوری) نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته (خرد شده) : مقداری برای سطح پیتزا طرز تهیه : خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانت از دور تا دور خمیر از این مایه پر کنید . سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید . در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید . پیتزا را برای ۴۵تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند . اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰درجه ی فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷دقیقه قرار دهید . |