انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات (/showthread.php?tid=13986)



طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات - امیررضا* - 07-08-2012

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات 1

مواد لازم :

روغن آفتابگردان :۳۰ میلی لیتر یا دو فنجان

روغن زیتون : ۲۵ میلی لیتر یا یک و نیم فنجان

بادمجان : یک عدد (از طول به لایه های نازکی تقسیم شده باشد)

فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد ( از طول به لایه های نازک تقسیم شده باشد)

گوجه فرنگی : پنج عدد

سیر : دوحبه (خیلی ریز خرد شود)

آب مرغ یا گوشت : ۱۵۰میلی لیتر

برنج پخته شده : ۲۲۵ گرم یا دو فنجان

زیتون : ۴۰ گرم (خیلی ریز خرد شود)

فلفل : به مقدار لازم (اگر از فلفل سبز استفاده شود بهتر است)

خمیر: ۳۵۰ گرم



دستور تهیه:

ابتدا فر را ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می کنید.
۱۵ میلی لیتر از روغن آفتابگردان را در ظرفی قرار می دهید و برش های بادمجان را در ظرف می گذاریم و برای ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت می دهیم و بعد از آن بادمجان ها را روی توری یا دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود قطعات بریده و باریک شده فلفل دلمه ای قرمز را به ظرف اضافه می کنیم.در ظرف را می گذاریم و برای ۵ تا ۶ دقیقه آن را به خوبی حرارت می دهیم تا فلفل ها کاملاً نرم شده و کمی طلایی رنگ شوند. پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و آنها را حلقه حلقه می کنیم برای این کار گوجه فرنگی ها را در آب جوش قرار می دهیم سپس پوست آنها را جدا می کنیم.روغن زیتون را در ظرف (تابه) می ریزیم و موسیر و پیاز را به آن اضافه می کنیم و برای ۴ دقیقه آن را با شعله کم حرارت می دهیم تا کاملاً نرم شوند.سپس برشهای حلقه ای گوجه را به آن اضافه می کنیم و برای چند دقیقه دیگر آنها را با هم حرارت می دهیم تا کاملاً نرم شوند در این مرحله ادویه را مثل نمک و فلفل اضافه کرده و اگر از طعم و بوی ریحان لذت می برید می توانید برگ های تمیز و شسته شده ریحان را نیز که به صورت متوسط خرد کرده اید به ماهیتابه اضافه کنید. هسته های زیتون را گرفته و خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در این مرحله حرارت زیر تابه را زیاد کرده و بلافاصله آبگوشت یا مرغ را می افزایید تا مواد کاملاً به جوش آیند.بعد از آن بادمجان و مخلوط مواد تابه را با هم مخلوط کرده در ظرف مناسبی ریخته و برنج پخته شده را روی آن می ریزید. حالا مخلوط شما آماده است. کافی است خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و اطراف خمیر را کاملاً صاف کنید و تا اطراف ظرف بکشید (خمیر باید کمی از ظرف مورد نظر شما بزرگتر باشد)
مواد را به همین صورت برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً روی آن طلایی شود. بعد از آماده شدن پیتزا آن را به درون ظرف مناسب دیگری منتقل کنید و آن را سر میز یا سفره ببرید.