کرم موکا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کرم موکا (/showthread.php?tid=13961) |
کرم موکا - امیررضا* - 07-08-2012 ● مواد لازم: ▪ نسکافه=۱ قاشق غذاخوری ▪ شیر=۵۰۰ میلی لیتر ▪ شکر=یک سوم پیمانه ▪ شکلات تخته ای=۲۲۵ گرم ▪ پودر وانیل=یک دوم قاشق چایخوری ▪ زرده تخم مرغ=۷ عدد ▪ خامه زده شده=برای تزئین ● طرز تهیه: ۱) فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و ۸ عدد فنجان با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر در سینی فر بچینید. ۲) نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. ۳) شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود. ۴) کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید. ۵) مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید. منبع:Ashpazonline.com |