مـرا مسخره کنیـد! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: مـرا مسخره کنیـد! (/showthread.php?tid=138829) |
مـرا مسخره کنیـد! - RєƖαx gнσѕт - 19-07-2014 دانــه ها در ميان هـــر سيب محــــدودنـد امـــــا سيب ها در ميان هــر دانـه نــا محــدود... دانــه باشيــــــــم ، نـه سيـب!! آنانکه چشمهایشان را کاملا بسته اند... بدنهایشان را نمایان میکنند! و آنانکه چشمهایشان را کاملا باز کرده اند... بدنهایشان را پوشانده اند! من یک محجبه ام... لطفا مرا مسخره کنید.... همانگونه که: نوح را مسخره کردند. (هود(11):38) موسی را مسخره کردند. (شعراء (26): 25) پیامبر قوم عاد را مسخره کردند. (احقاف(46): 26) و در یک کلمه مسخره شدن، تنها شکنجه ی مشترکیبود که همه ی پیامبران آن را تجربه کردند. (حجر (15):11) سخت ترین شکنجه ای که بر پیامبر اکرم (صلیالله علیه وآله) وارد آمد. تا آن که خدا برای دلجویی رحمه للعالمین اینگونه فرمود: (اگر تو را استهزا کنند نگران نباش،) پیامبران پیش از تو را (نیز) استهزا کردند. (انعام(6):10 و رعد (13): 32 و انبیاء (21): 41). اما بدانید خداوند وعده داده است: از آنانروی گردان! ما شرّ مسخره کنندگان را از تو دفع خواهیم کرد. (حجر (15) :95) تا در روز قیامت بگویند: «افسوس بر من از کوتاهیهایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان (آیات او) بودم!» (زمر (39): 56). پس مرا هم مسخره کنید! مادرم زهرا(س) جلوینابینا هم حجابش را حفظ کرد! من هم یک محجبه ام ! الگویم زهراست! پس تا میتوانید مسخره کنید در من اثری نخواهد داشت! RE: مـرا مسخره کنیـد! - hidden ninja - 19-07-2014 افرین دمت گرم امضای منم گواه این حرفای شماست اذیت شدید یاد این حدیث امضای بیوفتید! RE: مـرا مسخره کنیـد! - eɴιɢмαтιc - 19-07-2014 به هيچ وجه .......! چرا بايد حجاب رو مسخره كنيم غير ممكن من كه همچين كاري نميكنم مرسي+3پاس بخاطر ابن مطلب قشنگت.. RE: مـرا مسخره کنیـد! - {h.S} - 19-07-2014 کسی که اسلام رو قوبل نداشته باشه صد در صد حجاب رو هم قوبل نداره پس انتظاری هم نیست اما کسی که اسلام رو قبول داره هیچ یکی از اعمال دینی خودش رو یعنی فروع دین رو هم انجام نمیده جای بحث فراوان داره و یک حالت دیگه هم هست که اسلام رو قوبل داره فورع دین رو هم همه رو انجام میده غیر از حجاب .... بنده به این افراد میگم که مگه دین سلیقه ایه ؟ مگه شما میتونی بگی من دوست دارم این عمل رو انجام میدم دوست ندارم این عمل رو انجام نمیدم RE: مـرا مسخره کنیـد! - armin van buuren - 20-07-2014 من که تا حالا به با حجاب و بی حجابش احترام گذاشتم و میگذارم و خواهم گذاشت RE: مـرا مسخره کنیـد! - mohsenniceboy - 20-07-2014 از آنان که چشم هایشان ... خیلی خوشم اومد. ولی نفهمیدم سیبه یعنی چی ؟ میشه توضیح بدید ؟! RE: مـرا مسخره کنیـد! - {h.S} - 20-07-2014 سیب های برای هیچکسی محدودیت ندارند یعنی همه میتونن به اون ها دسترسی داشته باشن اما انه چون در سیب مخفی شده محدود هست و هر کسی نمیتونه اون ها رو ببینه البته یکم تشبیه سختیه اما از ابنبات و مغز اجیل خیلی بهتره RE: مـرا مسخره کنیـد! - mohsenniceboy - 20-07-2014 (20-07-2014، 12:27)EHSAS-Hs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه.منظورم اون عکس سیب هست و ارتباطش با حجاب RE: مـرا مسخره کنیـد! - armin van buuren - 20-07-2014 عزیز من یعنی این که دانه ها به ادمای با حجاب تشبیه شده اند و سیب به عنوان مثلا کل جهان که تعداد دانه ها کمتر از سیب ها است یعنی ادمای با حجاب تعدادشون از ادمای بی حجاب کمتره در کل این دید غلطه چرا ؟؟؟؟ چون ممکنه حتی بعضی از با حجابا هم ادمای بدی باشن و بی حجابا هم همین طور . مثال جالبی نبود یا به طور کلی منطقی نبود چون فقط سمت ادمای با حجاب گرفته شد RE: مـرا مسخره کنیـد! - Archangelg!le - 20-07-2014 امل هع متاسفم واقعا برای اشخاصی که احترارم قائل نیستن به سلیقع و شیوه زندگی دیگران هع ت جامع ای شدع |; |