انجمن های تخصصی  فلش خور
اس ام اس عاشقانه بارونی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73)
+--- موضوع: اس ام اس عاشقانه بارونی (/showthread.php?tid=137294)

اس ام اس عاشقانه بارونی - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 17-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس عاشقانه بارونی 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس عاشقانه بارونی 1

.fl_topic_title { padding-right: 5px; } .fl_main_title { text-align:center; } .fl_posts { width: 40px; text-align: center; } .fl_views { width: 40px; text-align: center; } .fl_lastposter { width: 120px; text-align: center; } #fl_full A { float: right; width: 100%; height: 100%; color: #666666; text-decoration: none; } #fl_full A:hover { text-decoration: underline; } #fl_full { padding: 5px; } #fl_full TABLE { width: 100%; direction: rtl; } #fl_full TR { background-repeat: repeat-x; height: 18px; } #fl_full TD { font-family: Tahoma; font-size: 11px; border: 1px solid #e6e9ec; color: #666666; } اس ام اس عاشقانه بارونی
  • تاریخ : شنبه 31 خرداد1393
  • موضوع :
  • [url=jvoid(0)]نظر بدهید [/url]

عشق می بارد بیا بدویم در باران تو تا ته کوچه های دلم و من تا زیر رنگین کمان چشمانت !
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مثل باران های بی اجازه وقت و بی وقت در هوایم پراکنده ای و من بی هوا ناگهان خیسم از تو …
باران که می بارد تو در راهی از دشت شب تا باغ بیداری از عطر عشق و آشتی لبریز با ابر و آب و آسمان جاری تا عطرِ آهنگ تو می رقصد تا شعر باران تو می گیرد
باران بوی تو را می بارد …
دلم چتر می خواهد و یک روز بارانی که تو چتر را بگیری و مـن دستـانت را …
باران نمی زند که بگوید تو نیستی می گوید از شبی که تو با من گریستی
دلم لک زده برای یک بار هم شده باران که می بارد تو در خیالم که نه ؛ در کنارم باشی …
باران مرا یاد چتر می اندازد و چتر مرا یاد قرارمان قرارمان که یادت هست ؟ اینکه آغوشت را چتر کنی تا چشمهایم بیش ازین خیس نشوند ؟؟؟!
باران که میبارد باید آغوشی باشد ، پنجره ای نیمه باز ، موسیقی و سیگار ، بوی خاک ، سرمای هوا … باران که میبارد باید کسی باشد از جنسِ تو ، زیر یک چتر با قدم های آهسته و دود سیگار ؛ محو یکدیگر !
هوای بارانی چتر نمی خواهد ، تو را می خواهد !
صدای پایش آرام آرام به گوشم می رسد چیک چیک گونه ام را بوسید نم نم از گوشه چشمم چکید باز هم خاطراتم زنده شد “من و تو به یاد باران یا شاید به یاد تو ، من و باران”فرقی نمی کند چه در کنارم باشی چه در کنارش باشی زیر باران یاد تو مرا خیس میکند !
خدایا می شود باران ببارد ؟ این بغض به تنهایی از گلویم پایین نمی رود !
به باران دل نبند که هر چهار فصل دیوانه‌ ات خواهد کرد ! اگر ببارد ، از شوق و اگر نبارد ، از دلتنگی …
رفتار من عادی نیست وقتی این همه باران شانه های تو را می بوسد و من همچنان چتر تنهایی بر سر گرفته ام !
باران که می آید حضور مبهم یک هیچ مرا فرا می گیرد تپش های قلبم به شماره می افتد دم می رود و بازدم به سختی باز می گردد دلم سخت می گیرد …
نبار باران … امشب با دیگری بیرون است ، سرما میخورد !
تو غافلگیری رگبار بودی و من مردی که چتر به همراه نداشت …
هنوز هم وقتی باران می آید تنم را به قطرات باران می سپارم می گویند باران رساناست شاید دستهای من را هم به دستهای تو برساند …
تــــو که نباشی باران نمی بارد فقط بعضی وقت ها زمین و زمان خیس می شود !
باران که هیچ … در کنار تـــــو مرگ هم شاعرانه است !
باران از راه رسید و عشق را دوباره در مزرعه ی خالی تنم پروراند و زندگی را در آسمان آبی چشمم حس کرد ولی ناگهان پاییز عشقم از راه رسید … آری رفت ولی هنوز قلبم برای اوست !
باز باران آمد
از هوا یا ز دو چشم خیسم ؟
نیک بنگر !
چه تفاوت دارد …
تنها باران است که گاهی در اوج تنهایی من ، در آن لحظه که هیچکس نیست ، با من از تو می گوید ولی درد من این است که دیریست باران نمی بارد !
باران گره گشاست وقتی تمام پنجره ها اخم کرده اند …
زیر باران قدم میزنم و فکر میکنم تا شاید فرق اشک و آب دیگر معلوم نباشد !
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستهای خودت خیس نشود …
چقدر این صدا برایم آشناست ! صدای هق هق گریه آسمان را می گویم ، صدای بارش باران را بارها آن را از اعماق وجودم شنیده ام ؛ صدایی است که رنگ تنهایی دارد و بوی فراق و درد دوری …
دمش گرم … باران را می گویم… به شانه ام زد و گفت: خسته ای؟ امروز را تو استراحت کن من به جایت میبارم…
باز باران! نه نگویید با ترانه!میسرایم این ترانه جور دیگر: باز باران بی ترانه/دانه دانه/می خورد بر بام خانه یادم اید روز باران/پا به پای بغض سنگین/تلخ و غمگین/دل شکسته/اشک ریزان عاشقی سرخورده بودم/میدریدم قلب خود را/دور میگشتی تو از من با دو چشم خیس و گریان/می شنیدم از دل خود/این نوای کودکانه پر بهانه/زود برگردی به خانه/یادت اید؟؟ هستی من! ان دل تو جار می زد/این ترانه/باز باران باز می گردم به خانه…
ران بدی هامونو به دل نگیر… به دل نگیر که تو با عشق میباری و ما چتر رو سرمون گرفتیم تو که می دونی ما آدمها خوب دل شکستن رو بلدیم
وقتی دلم گرفت ، زیرِ باران گریه کردم … وقتی اشکهایم میان قطره های باران گم شدند ، تازه فهمیدم غمِ من چقدر کوچک است و غمِ آسمان چقدر بزرگ
باران یا دوشِ آب، چه فرقی می‌کند؟ وقتی عاشقی زیرِ هیچ‌کدام آواز نخواند…
اندکی عاشقانه تر زیر این باران بمان ابر را بوسیده ام تا بوسه بارانت کند
پنجره ی باران خورده ات را باز کن چند سطر پس از باران چشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کرده دلم برایت تنگ است
باران از جنس من است و من از جنس باران … هر دو بی هدف می باریم به امید رویش یک امید از جنس عطر تنت ! زود برگرد ؛ باران نزدیکــ است !
چــه غمگــینانه است وقتی در بــاران به تــو چــتر تعــارف می کـنند ! پـــرده را کـــنار مــیــزنم ، بــاران خــودش را مــی زند بــه شــیــشـه مــن خــودم را بــه آن راه ! تمــام چــیزی کــه بــاید از زنــدگـــی آمــوخــت . . .
دلم چتری می خواهد پـُــر از باران عاشقانه هایم را زمان چه سخت و سرد تنید بر باورهایم خدایا فقط یک تکه از مخمل ابرهایت را برای یک لحظه جاودانه بودن میخواهم
غمگــین و خــسته اَم… دلــم یکــــ هــوای بارانــی مــیخــواهد و یکــــ شـانـه بــرای گـــریه کــردن و یکـــ گــور پــــدری که نثار دُنیا و تـمـام مُــتعلقاتش بُکــُنم …
چـــه بــارانـــی !!! امـــا چـــه فــایده ؟ تـــــو نیستی و بــاران بـــی تو یعـــنــی ســـوزانــدن تــَــن ســیگـــار !
خیس است همچون زمین باران خورده این شعر ها که من در نبودنت سروده ام میبینی ؟ بُغضی شده ام که جز به سر و روی واژه ها جایی برای گریستن ندارم !
میگن عاشقا بارون ودوس دارن ولی من ی چیز و هیچوقت نگفتم چه بارون بباره… چه بارون نباره… با هر اتفاقی یادت می افتم !
رعد و برق هارت و پورت است … چیزی در دل ابر نیست ؛ جز اشک . جز ” باران “
“باران” میبارد امشب … دلم غم دارد امشب … آرام جان خسته … ره میسپارد امشب … اینو ب عشق یه نفر نوشتم ک امشب دلش آشوبه
بارون از سرشب همش میباره / تو دلم داد میزنه همش میناله میگه هیچکی مثل من غربت اینجارو نداره / زندگی ارزش این همه اشکارو نداره
هوس کردم بازم امشب، زیر بارون، تو خیابونبه یادت اشک بریزم، طبق معمول همیشه آخه وقتی بارون میاد،رو صورت یه عاشق مثل من حتی فرق اشک و بارون، دیگه معلوم نمیشه
من زیر این نم نم باران برای روزهای خوبت دعا می کنم! روزهای خوب “تو” ربط عجیبی به حال خوب من دارد!!اس ام اس عاشقانه بارونی 1