![]() |
اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین (/showthread.php?tid=135938) |
اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 14-07-2014 ![]() sms khaterat
• • • تو خیسِ بارانی اما من مثل اتاق زیر شیروانی پُر از خاطره بارانم … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • طب سوزنی عجیبی ست مرور خاطراتت تمام سوزن ها یکجا در قلب آدم فرو می رود ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • طوری خاطره بسازید که بعد از شما هم بتواند زندگی کند … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • تمام خاطراتمان را مرور کرده ام زیر همه ی اشک هایم خط کشیده ام همه ی صبرم را “حفظ” کرده ام فقط دعایم کن که در “امتحان” نبودنت “رد” نشوم ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • روزی خواهیم فهمید از زندگی هیچ نداریم جز خاطره ای که رهایمان نمیکند … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • تو مال من بودی اما صاحبت کسی دیگر شد تمام سهم الارث من از تو “خاطراتت” شد ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • عشق هیچگاه نمی میرد تنها از لبخند به اشک از اشک به خاطره و از خاطره به لبخند تغییر ماهیت میدهد ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • وقتى حالت خوب نیست خاطره ها زودتر از همه میان عیادتت … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • تقصیر از من است آن زمان که گفتی قول بده همیشه کنارم بمانی یادم رفت بپرسم کنار خودت یا خاطره هایت ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • به خاطراتت بگو اینقدر توی دست و پای من نباشند دیروز یکبار دیگر جلوی همان نیمکت همیشگی زمین خوردم ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • تو نیستی و خاطراتت ضعیف گیر آورده اند ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • اشک تنها خاطره ایست که این روزها از تو به “یادگار” دارم ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • ما خاطره ها را می سازیم و خاطره ها ما را ویران می کنند … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • جز خاطره ، هرکه رفت باز نیامد ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﺗﻮﭖ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﺧﺎﻃﺮﻩ ، ﺍﺷﮑﯽ … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • ضربدر هاى قرمز میزنم به خاطراتم این روزها که یادم بماند که یادم نماند این روزها … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • می خواهم مُچاله و خیس در آغوشش بمانم ! از پهن شدن بر بند خاطرات بیزارم … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • قبل از اینکه بیایی خواب نمیدیدم قبل از اینکه بروی هم … اما چند وقتی است با چشمانی باز نیمه های روز و حتی ایستاده میان هجوم آدمها هم خواب می بینم ! خواب هایی واضح ، روشن و با جزئیات و تلخ ! • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • دیگر خاطرت عزیز نیست ولی خاطراتت … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • چه بیهوده اختراع شد سَم ، شکنجه ، تیغ ، چوبه ی دار و امثال اینها ! وقتی یک خاطره می تواند نفست را بند بیاورد زمین گیرت کند تو را به گریه بیندازد خونت را به جوش آورد و … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • قرار بگذار هرجای دنیا که باشی به دیدار تو خواهم آمد چمدان خاطره ها را هم خواهم آورد … • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • اگر خاطره های خوب می مانند پس آسوده خاطرباش که همیشه در خاطرم می مانی ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • کاش میشد خاطرات را جمع کرد و در حیاط خلوت خانه آتش زد تا خاکسترش را باد ببرد ! • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat • • • من خاطرت را می خواستم نه خاطره ات را و دریغا که سهم من از تو ، شد کوله باری از خاطره • • • اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین sms khaterat |