آشنایی با روش تهیهی مرغ ناپلئونی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با روش تهیهی مرغ ناپلئونی (/showthread.php?tid=135237) |
آشنایی با روش تهیهی مرغ ناپلئونی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 13-07-2014 مواد اولیه: خمیر هزارلا 250 گرم زرده تخممرغ دو عدد سینه مرغ یا بوقلمون پخته 100 گرم آب پرتقال یا لیمو دو قاشق سوپخوری ژامبون مرغ 100 گرم کنسرو ذرت چهار قاشق غذاخوری خامه غلیظ یک قاشق سوپخوری مرزه و ترخون خشک یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: * خمیر هزارلا را به شکل مستطیلهای کوچک و به قطر یک سانتیمتر باز کرده و کنارههای خمیر را برش میزنیم تا مستطیلهای صافی داشته باشیم. * خمیرها را درون یک سینی چرب شده چیده و روی آنها زرده تخممرغ میمالیم. * خمیرها را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پخته شوند. * سپس درون یک ظرف، سینه مرغ و ژامبون خرد شده را همراه آبلیمو یا آب پرتقال، نمک، فلفل، ذرت، خامه، مرزه و ترخون ریخته و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم. * وقتی که خمیرها پخته شدند، روی خمیرها مقداری از مواد آماده شده را ریخته و لایهی دیگری از خمیر را روی آن میگذاریم و این غذا را به صورت سرد سرو میکنیم. نکته: در صورت دلخواه میتوانید روی تعدادی از خمیرها را که میخواهید برای لایهی رویی استفاده کنید، با چنگال چند خط انداخته، سپس زرده تخم مالیده و در فر بگذارید. |