حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست (/showthread.php?tid=134983) |
حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 12-07-2014 مادر پدرا ما هم عاشق میشیم..... اگه عاشق بشیم...... حاضریم خودمونم بخاطرش بکشیم.... ولی شماها..... پدر مادرایی که از دهه60 اید...... یا شایدم بیشتر.... نمیدونم..... ما هم دل داریم عاشق میشیم.... شمایی که نمیزارید دست عشقمونو بگیریم.... 100000تا ترس میاد سراغمون وقتی باهاش تلفنی حرف میزنیم.... 1000000000تا ترس میاد وقتی میخوایم ی قرار بزاریم..... 1000000000تا اگه میاد سراغمون..... شمایی که وقتی میفهمید ما عاشقیم به عشق میگید دوس دختر و دوس پسر بازی.... سیم کارتمونو ازمون میگیرید... فرت میشکونید.... گوشی و اینترنتم ک دیگه حرفشو نزن.... ازمون توقع دارید بخندیم؟....... شاد باشیم؟ ...حوصله داشته باشیم؟ ما هم دل داریم ..... شایدم عشقمون قصد آخرش ازدواج باشه..... شاید ما خوشبخت تر از همه عاشقا شیم..... مث آخر قصه ها ی عاشقانه..... که میگن دست در دست راهی خانه عشق شدیم.... شماها ما رو درک نمیکنید..... آخرشم دیوونه میشیم.... اونقد نمیبرینمون روانشناس و حرفا و حرکاتمونو نادیده میگیرید.... که مجبور میشیم خودمون ازتون در خواست روانشناس کنیم..... ما هم عاشق میشیم..... این متن حرف دلم بود..... میدونم حرف دل خیلیای دیگه هم هست.... همشو هم خودم نوشتم.... الان که دارم این متنو مینویسم ساعت 4ونیم قراره به عشقم زنگ بزنم..... ترس تمام وجودمو فرا گرفته..... قراره با تلفن عمومی زنگ بزنم چون فهمیدن و سیم کارتمو گرفتن.... اگه عاشقی و از دس پدر مادرت گله داری بزن سپاسو دستم شیکست از بس تایپ کردم یعنی میخواید بگید حرف دل هیچکدومتون نیست؟ RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - Avril. - 12-07-2014 ناراحت نشی یا ولی حرف دل من نیس چون عشق تو این سن مسخره بازیه خودم تجربشو دارم البته نه تا حد زنگ زدن و چت کردن!!!! خانواده مو به عشق زود گذر این سن ترجیح میدم RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - ...loveis - 12-07-2014 من بهت سپاس دادم ولي تو اين چن روز فهميدم عشق كشكه خانوادم بهتر از اين پسراس RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - Lovelyboy - 12-07-2014 عشق چیز بدی نیست . هرکسی دوست داره یبار تجربش کنه . ولی وقتی دفه اول باشه هردو طرف جدا شدن رو ساده میگیرن و از هم جدا میشن . و یکی این وسط ضرر میکنه . پس عاشق نشید . حداقل توی این سن نشید . چون هرچی سن کمتره عاطفه آدم بیشتره . فقط ازدواج اونم ب موقعش . RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - _єяяσя_ - 12-07-2014 سپاس دادم بهت چون عاشقم به خاطرش جلو مامان وبابام وایسادم گفتم این عشق زندگیمه سیلی خوردم ولی ارزششو داشت RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - Ayda khoshgele - 12-07-2014 ببخشید ولی خوب نبود RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - sev sevil - 12-07-2014 یاسمین ممنونم عزیزم خودت که میدونی یه جایه داستانمون شبیه همه!!!!!!!!!! RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - امیر خفن - 13-07-2014 جالب بود:cool:. RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - ✘dead~G!ฯГ✘ - 13-07-2014 بی کیــــفیـ×ت... RE: حرف دلم....مطمئنم حرف دل شماها هم هست - -Edgar - 13-07-2014 عاشق شدن هم سنی داره نه این که تو سن 13 سالگی عاشق بشی 0_0 البته چون توبلوغ فکری هستید ممکنه به هرچیزی حساس بشی ولی بهتره که جلو این حس رو بگیری -_- پدر مادر هم همیشه کاری که به نفع ماست انجام میدن اونا که هیچ وقت بد فرزندشون رو نمیخوان . |