انجمن های تخصصی  فلش خور
درمان بیماری ها با رایحه و ظاهر مواد غذایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: درمان بیماری ها با رایحه و ظاهر مواد غذایی (/showthread.php?tid=134753)



درمان بیماری ها با رایحه و ظاهر مواد غذایی - -Nᴇɢᴀʀ- - 12-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درمان بیماری ها با رایحه و ظاهر مواد غذایی 1

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد بوی مواد غذایی تاثیر زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارد.مثلا بوی دهان ماهی و تخم مرغ فاسد درمانگر بیماریهای قلبی ست

به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام رایحه و ظاهر مواد غذایی باعث بهبود بیماری ها می شود، یک آسیب شناس گفته است بوی “دهان ماهی” و بوی تخم مرغ فاسد بیماری های قلبی را بهبود می بخشد.

دانشمندان با بررسی تخم مرغ و کشک دریافتند بسیاری از بیماری ها از طریق همین دو ماده غذایی از بین می روند و طول دوره درمانی کاسته می شود.

توصیف مواد غذایی یک نیاز اساسی انسان برای بقا است، و پزشکان در بررسی های خود یافته اند بو مواد غذایی از طریق تصویرسازی ذهنی، سمعی و بصری و درک بویایی بیماری را بهبود می بخشد.

مطالعات جدید نشان می دهند بوی کشک و پنیر در تقویت اعصاب و تقویت نورون های مغزی نقش زیادی دارند و می توانند افسردگی را بهبود بخشند.

امروز از ساقه گل کلم و بو کردن آن بیماری های روده را درمان می کنند و تومورهای بدخیم را از رشد و گسترش باز می دارند.
بو کردن قهوه می تواند استفراغ و تهوع را از بین ببرد و مشکلات گوارشی و دل درد در کودکان را نیز برطرف کند.