![]() |
مطالب و جکای خیلی احال....من گفتم بیا حالا اگه نیای ضرر کردی فجیع - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: مطالب و جکای خیلی احال....من گفتم بیا حالا اگه نیای ضرر کردی فجیع (/showthread.php?tid=134447) |
مطالب و جکای خیلی احال....من گفتم بیا حالا اگه نیای ضرر کردی فجیع - ♥ Im a wushu girl ♥ - 11-07-2014 ماه رمضون موقع نهار تازه متوجه میشی تمام اطرافیانت مریض احوالن یکی ناراحتی معده داره یکی مشکل قلبی یکی بیماری کلیوی خیلی ناراحت کننده اس ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار آقایون عزیز بهتون توصیه میکنم روز خواستگارى درخواست کنین عروس یه راست از حموم بیاد تو مراسم خواستگارى حقتونه بدونین همسرآینده تون چه شکلیه !! والا ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار یارو ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺯﯾﺎﺩ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﻮﺳﺘﺖ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ … ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺭﻩ !؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﯿﺰﻧﻤﺖ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﮐﺒﻮﺩ ﻣﯿﺸﯽ …! پیامک خنده دار ﻃﺮﻑ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﺀ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺮﮔﻢ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﺟﺰ ﻣﻐﺰﻡ ! ﻣﯿﮕﻦ ﭼﺮﺍ ؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﮑﺴﺎﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﺗﻮﺷﻪ !! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار نان لواش چیست ؟ به آلیاژی از پلاستیک و آرد می گویند که در دمای مخصوصی پخت می شوند ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار همیشه فِک میکردم دوست دخترم فقط با من دوسته ولی بعدش فهمیدم منم یکی از اون ۱۱ تام ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار یه ضرب المثل هست که میگه : بعد از افطار همه چیز میشه خورد الا تکون ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار چرا ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻡ؟ ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺷﮑﺴﺖ عشقیه ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﯾﻦ !! ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ آﺩﻡ ﻫﻢ ﺭﺣﻢ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ، ﻭﺍﻗﻌﺎ که ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار اَلا سَلا چیست ؟ منم اگه لبامو به اندازه لب شتر پروتـز میکردم بجای “الو سلام” اینو میگفتم !! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار دقت کردین ؟ کولر رو ۲۵سرده ، رو ۲۶گرم ! کفش۴۳بزرگه ، ۴۲کوچیک ! صدای تلویزیون ۱۹زیاده ، ۱۸کم ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار یارو میره فرانسه بهش میگن صبحانه چی میخوری ؟ میگه : کـَقـه مُـقبا با نون بَـقبَـقی ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار بعضی دخترا با مسواک قهرن ، بعد رژ قرمز هم میزنن وقتی که میخندن آدم یاد پرچم اسپانیا میفته ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار تو جا تخم مرغى یخچال شماهم کرم و پماد و شربت سینه و معده پیدا میشه ؟! یا فقط ما اینجوری هستیم؟ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار چرا به کسی که چشماش سبز و آبی و اینا میگن چشم رنگی مگه قهوه ای و مشکی رنگ نیست ؟ تبعیض تاکجا !؟ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار از اونجاکه غیبت کردن حرومه و پشت سر مردم نباید حرف زد نتیجه میگیریم که: درس تاریخ حرام و خواندن آن گناه دارد ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار آدم باید روزی 8 ساعت بخوابه! نه برای سلامتی خودش…! برای سلامتی باطری گوشیش ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﻦ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍﻳﻲ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻇﺮﻳﻒ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﻣﻴﮑﻨﻪ 60 ﮐﻴﻠﻮ ﻫﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﺮﺍ ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻦ 8 ﺗﻦ !؟ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار رفیقم رفته خواستگاری ، تو اتاق دختره پرسیده شما نظرتون واسه مهریه چقده ؟ رفیقم ام گفته من نظرم رو ٢تا ربع سکه به نیت طفلان مسلم هستش ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار دقت کردین شبا تو اتاقتون وقتی دلتون بدجوری گرفته واسه خودتون اهنگ غمگین میزارین و اروم گریه میکنین یهویی یه دونه امید جهان پلی میشه و تا صب تو رخته خواب بندری میزنین؟ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار زنها برای عاشق شدن به ۳چیز نیاز دارن : اعتماد محبت عشق و علاقه و صداقت و پول و کیف و کفش و ماشین … ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار یارو نوار خالی گوش میکرد و گریه میکرد، بهش میگن : حالا چرا گریه میکنی؟ میگه حیف نیست خواننده به این خوبی لال باشه !؟ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار تو دانشگاه یه همکلاسی داشتیم خیلی بچه افتاده ای بود ، اصلا واحد پاس نمیکرد . . . فقط میفتاد! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار ﯾﺎﺭﻭ ﺷﺐ ﺩﺍﺷﺘﻪ TV ﻣﯿﺪﯾﺪﻩ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺁﺏ ﺳﻤﯽ ﺷﺪﻩ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ ﺯﻧﺶ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﻪ ﭼﻪ ﺷﺪﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﻫﯿﭽﯽ عزیزم ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮ ﯾﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭ ﺑﺨﻮﺍﺏ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار وقتى با یه نفر خوشحالى ! در نظر بگیر با دونفر دیگه چقد خوشحالی !! سه نفر که دیگه که اووووفف !!! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﯼ ﻣﺮﺩﯼ ﺳﺎﻣﻮﺭﺍﯾﯽ ﻣﯽ ﺯﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ 12 ﻣﺮﺩ ﺟﻨﮕﺠﻮ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﺩﻫﺪ. ﺭﻭﺯﯼ 13 ﻣﺮﺩ ﺟﻨﮕﺠﻮ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻧﺪ و پدرش را …! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار اعتماد کردن به بعضیا تو این دنیا مثل فتح کردن قله اورست با دمپایی ابری میمونه ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار ﺳﺮﻋﺖ ﮔﯿﺮ ﻣﺘﺤﺮﮎ ﭼﯿﺴﺖ؟ ﺳﺮﻋﺖ ﮔﯿﺮ ﻣﺘﺤﺮﮎ ﺑﻪ ﺩﺍﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﻃﻼﻕ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﻭ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار دم خونه دوستم که بیاد پایین باهم بریم بیرون داداشش اومد دم پنجره منم یهو هل شدم(طبق عادت معمول پشت تلفن) گفتم : الو؟؟سلام! مریم هستش؟ داداشش هم نه گذاشت نه برداشت گفت: گوشی دستت صداش کنم! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار تکنیک جدید آقایون برای تماشای فوتبال مرد: بزن 3 میخوام فوتبال ببینم زن: دارم سریال می بینم… مرد: جوووون زنه چه خوشگله! زن: بیا فوتبالت رو ببین سریالش تکراریه ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار ﺩﺍﻣﺎﺩ ﺍﺯ ﻋﺮﻭﺱ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺁﯾﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻋﺮﻭﺳﯽ ، ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮداشتی ؟ ﻋﺮﻭﺱ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ … ﺩﺍﻣﺎﺩ داد ﺯﺩ ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ اﯾﻦ ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ ﭼﯽ ﺑﻔﻬﻤﻢ ؟ ﻋﺮﻭﺱ ﮔﻔﺖ : پدﺳﮓ داد نزن دارم میشمرم ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار یه گوشی جدید خریدم تا روشنش کردم پیام داد: ابتدا زبان خود را وارد کنید منم زبونمو به زور از پشت باتری کردم تو … هیچی دیگه گوشیم سوخت!!! خواستم بگم الکی گول این حرفا رو نخورید ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار اگه یکی یه نقطه ضعفی داره انقدر دست بذارید روش ! که از سرش بیفته به نفع خودشه صددردصد ، نقطه ضعفه که آدمارو نابود میکنه ! ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ پیامک خنده دار به غضنفر گفتن : اگه پلنگ دنبالت کنه چکارمیکنی !؟ گفت : میرم بالای درخت. گفتن : اگه اومد بالای درخت چی؟ گفت: میرم سر شاخه درخت. گفتن : اگه اومد سر شاخه چی؟ گفت: والله پلنگ ولم میکنه ، ولی تو ولم نمی کنی!! RE: مطالب و جکای خیلی احال....من گفتم بیا حالا اگه نیای ضرر کردی فجیع - M0o0oB¡n@°•○●°•○●☆♡ - 05-08-2014 عالیییی |