دموکراسی شوروی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45) +---- موضوع: دموکراسی شوروی (/showthread.php?tid=13422) |
دموکراسی شوروی - ☭Nicola☭ - 31-07-2012 دموکراسی شوروی از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد پرش به: ناوبری, جستجو دموکراسی شوروی دموکراسی شوروی یا دموکراسی شورایی ، شکلی از دموکراسیاست که در آن شوراهای کارگری ( سوویت )ارگان های قدرت را از طریق کسب قوه مجریه و مقننه بدست می گیرند . شوراهای کارگری شامل نمایندگانی است که از سوی کارگران انتخاب شده است . دامنه شوراها از سطح محلی تا مجمع ملی است . طبق آرایلنین و سایر ایدئولوگ های اتحاد شوروی ، شوراها نمایانگر خواست و اراده دموکراتیک طبقه کارگر هستند و از اینرو تجسم و انگاره دیکتاتوری پرولتاریا می باشند . انتقادات منتقدان اصل لنین ودموکراسی شوروی، مانند کمونیسم شورایی ادعا می کنند شوراهای کارگری ( سوویت ها ) در زمان لنین نیز سرنگون شده بودند و در واقع هیچ قدرتی نداشتند . هواداران تروتسکیسم موافق این نظرند اما ادعا میکنند سرکوب شوراها پس از تحکیم قدرت استالین ( و نه کاملا در زمان لنین ) صورت گرفت .هواداران مائوئیسم و خوجه ئیسم نیز بر این اعتقادند که شکاف هایی که در سیستم لنینی - استالینی بوجود آمد به سبب فقدان ایمان حزبی توده ها بود و این منجر به جدایی حزب و نیازهای مردم شد . پیامد این جریان ، برآمد تجدیدنظرطلبان( رویزیونیست ها ) بود که پس از مرگ لنین ، اتحاد شوروی را از مارکسیسم - لنینیسم دور نمود منبع:ویکیپدیا RE: دموکراسی شوروی - 1939 - 01-08-2012 دموکراسی در کمونیست بود ولی برای مردمش نبود دموکراسی برای کمونیست هابود و لی برای مردم شوروی نبود RE: دموکراسی شوروی - ☭Nicola☭ - 01-08-2012 درسته فقط کمونیست ها امتیازات خوبی در شوروی داشتند باقی احزاب محکوم به مرگ بودند. از نظر من وتحقیقاتم زمان استالین که اصلا دموکراسی نبود وکلا شوروی دموکراسی نداشت اینو از ویکیپدیا گذاششتم. RE: دموکراسی شوروی - SABER - 01-08-2012 مگه دموکراسی هم داشت! RE: دموکراسی شوروی - ☭Nicola☭ - 01-08-2012 نقل قول: مگه دموکراسی هم داشت! خودم هم تعجب کردم در ویکیپدیا بودش ولی قصد تایپیک تمسخر دموکراسی شوروی است. درشوروی کاملا دموکراسی ممنوع بود به خصوص زمان لنین واستالین. درشوروی دموکراسی واقعی وجو نداشت. این رو همه می دونن. البته از نظر من دموکراسی چیز بدی است وساخته وپرداخته غرب است آزادی با دموکراسی فرق داره. درشوروی آزادی بود ولی دموکراسی نبود. RE: دموکراسی شوروی - در جستجوی حقیقت - 03-08-2012 اصلی ترین مشکل شوروی شیوه ساختار اش بود زمان تزار کلا روسیه 300 هزار نفر کارمند داشت در صورتی که سال 1920 تعداد کارمندان فقط دو شهر مسکو و لنینگراد بالغ بر 416 هزار نفر می شد لنین در اولین روزهای حکومتش اذعان داشت که می ترسد از این که انقلاب در دریایی از کاغذ غرق شود چیزی که دقیقا اتفاق افتاد یک سال قبل از مرگ استالین تعداد کارمندان فقط جمهوری روسیه شوروی 20 درصد کل جمعیت شوروی یعنی حدودا دور و بر 22 میلیون نفر بود هیچ یک از کارمندان و صاحب منصبان تقریبا اختیارات کامل نداشتند و شوراهای چندین نفره دایما با مشورت های بیجا امکان تحرک در کشور را سلب کرده بودند چیزی که عاقبت شوروی را از پای در آورد RE: دموکراسی شوروی - anti Nazi - 04-08-2012 شوروی و دمکراسی اصلا به هم نمی خورند RE: دموکراسی شوروی - 1939 - 04-08-2012 میتوان گفت یک نوع دموکراسی ظاهری در شوروی وجود داشت برای کمونیست ها به طوری که اعضای معمولی حزب نمایندگانی برای کنگره انتخاب میکردند که انها نیز اعضای کمیته مرکزی را اتخاب میکردند و این کمیته هم هیئت اساسی را انتخاب میکرد و ا این هیئت رهبر را انتخاب میکرد البته بگذریم از این که استالین چگونه به قدرت رسید RE: دموکراسی شوروی - ☭Nicola☭ - 07-08-2012 درسته آزادی شوروی رو نمی شد دموکراسی نامید. حرف های سینا رو تایید می کنم. اما بوروکراسی(کاغذ بازی) شوروی رو تنها از پا در نیاورد عوامل بسیار دیگری نقش داشت. اما در مورد بوروکراسی زمان تزار کاملا هم عقیده هستم.گرچه تزار کار سختی داشت ونباید نیکلای رو متهم کرد.تزار مشکلات بسیار زیادی داشت وباید بهش حق داد. واینکه لنین قدرتی نداشت تا بتواند بوروکراسی را مهار کند.اما بوروکراسی زمان لنین کاملا نتیجه بخش بود وبوروکراسی برای مردم بود.درصورتی که بوروکراسی زمان تزار کاملا دست نیافتنی ووعده های طولانی مدت بود. اما بوروکراسی زمان لنین به اساس حکومت شوروی وحکومت استالین ومبنای حزب خیلی کمک کرد. اما در زمان استالین بوروکراسی منسوخ شد و شوروی به جای کاغذ بازی ووعده دادن شروعبه عمل و خدمت کرد ومسائلی که در زمان لنین روی کاغذ رفتهع بود ودست نیافتنی بود رو اجرا کرد. اما از زمان خروشچف وبه خصوص برژنف این بوروکراسی به صورت فساد آمیزی به شوروی بازگشت که باعث رخنه فساد در دستگاه دولتی حکومت شوروی شد. اگر استالین به قدرت نمی رسید قدرت به تروتسکی صهیون گرا وخائن می رسید که اعتقاد نداشت شوروی باید پیشرفت صنعتی کند اما به تبلیغات وجهانی شدن انقلاب پرولتاریا معتقد بود ولی استالین تنها کسی بود که ببه پیشرفت شوروی فکر می کرد ولی استالین چیزی که در نظر نگرفت این بود که تبلیغات کمونستی در زمان او به خارج شوروی خیلی کم شد وانقلاب بسیار سرعتش کند ودر شوروی متوقف شد. استالین می بایست در کنار صنعتی سازی انقلاب جهانی رو نیز در نظر می گرفت. RE: دموکراسی شوروی - در جستجوی حقیقت - 07-08-2012 جناب نیکلا توصیه می کنم پست قبلی مرا کمی با دقت بیشتری بخوانید زمان استالین بود که 20 درصد کل جمعیت شوروی کارمند بودند و این یعنی فاجعه |