س ام اس روزهای بارانی (2) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: س ام اس روزهای بارانی (2) (/showthread.php?tid=132562) |
س ام اس روزهای بارانی (2) - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 07-07-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فصل باران است بارانی شویم / از درون جوشیم و طوفانی شویم
[color][size][font]بوی خاک و بوی نمناک چمن / کیف دارد زیر باران تر شدن در تمام قطره ها تکثیر شو / زیر باران خدا تطهیر شو . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font]اس ام اس باران [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] دمش گرم ، باران را میگویم ، به شانه ام زد و گفت :
[color][size][font]خسته شدی ، امروز تو استراحت کن ، من به جایت می بارم . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] تنها ادامه میدهم در زیر باران
[color][size][font]حتی به درخواست چتر هم جواب رد میدهم میخواهم تنهایی ام را به رخ این هوای دو نفره بکشم ببار باران من نه چتر دارم نه یار . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] با ابرها چه غصهی پنهانیست؟
[color][size][font]این عصرِ چندشنبهی بارانیست؟ وقتی که میبُریم مدام از هم این عشق نیست ، چاقوی زنجانیست ! [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] حکمت باران در این ایام می دانی که چیست ؟
[color][size][font]آب و جارو میشود بهر محرم کوچه ها . . . السلام علیک یا اباعبدالله [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] سر زد به دل دوباره غم کودکانه ای
[color][size][font]آهسته می تراود از این غم ، ترانه ای باران شبیه کودکی ام پشت شیشه هاست دارم هوای گریه ، خدایا ، بهانه ای . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] به باران دل نبند
[color][size][font]که هر چهار فصل دیوانهات خواهد کرد اگر ببارد ، از شوق اگر نبارد ، از دلتنگی . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] من از تمام آسمان یک باران را میخواهم
[color][size][font]از تمام زمین یک خیابان را و از تمام تو یک دست که قفل شود در دست من . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] “پاییز” مرا عاشق میکند
[color][size][font]“باران” عاشق تر حالا تو بگو این “باران پاییزی” با من چه میکند . . . ؟ [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] ترنم باران را نصار چشمانت میکنم نازنینم
[color][size][font]تا شبنمی شود بر سرخی گونه هایت و داغی بوسه ام را به پیشانی ات به یادگار میگذارم و دست نوازشم را به موهایت هدیه میکنم ، که تا عمر داری مرا از خاطر نبری . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] باران میبارد ، به حرمت کداممان نمیدانم
[color][size][font]من همین قدرمیدانم ، باران صدای پای اجابت است خدا با همه جبروتش ، دارد ناز میخرد ، نیاز کن . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] میگویند باران که ببارد ، بوی خاک بلند می شود
[color][size][font]پس چرا اینجا ، باران که می بارد عطر خاطره ها می پیچد . . . ؟ [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] باران که میبارد
[color][size][font]دلم برایت تنگ تر می شود راه می افـتم بدون ِ چتر ، من بـغض می کنم ، آسمان گـریـه . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] باران که می زند ، هـمه چیز تازه می شود
[color][size][font]حتّی داغِ نبودن ِ تو . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] دیشب که باران آمد ، میخواستم سراغت را بگیرم
[color][size][font]اما خوب میدانستم ، این بار هم که پیدایت کنم ، باز زیر چتر دیگرانی . . . [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] باران همیشه می بارد ، اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند
[color][size][font]نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] مثل باران های بی اجازه
[color][size][font]وقت و بی وقت درهوایم پراکنده ای و من بی هوا ناگهان خیسم از تو ! [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] حسن باران این است ، که تبسّم دارد
[color][size][font]گرد غم از همه چیز ، از همه جا می گیرد همه جا بر همه کَس می بارد و تعلق دارد به جهانی از عشق . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] باران که می بارد تمام کوچه های شهر پر از فریاد من است
[color][size][font]که می گویم : من تنها نیستم ، تنها منتظرم . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] دیـر آمدی بـاران
[color][size][font]دیـــــر من در جــایـــی در حجـــم نبــودن کســی خشکیـــدم . . . [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] بغض هایم را به آسمان ، سپرده ام
[color][size][font]خدا به خیر کند باران امشب را . . . ! [/font][/size][/color] [/font][/size][/color] [color][size][font] [/font][/size][/color] اس ام اس باران
[color][size][font][/font][/size][/color] [/font][/size][/color] پنجره ی باران خورده ات را باز کن
[color][size][font]چند سطر پس از باران چشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کرده دلم برایت تنگ است . . . [/font][/size][/color] منبع:radsms.com
|