انجمن های تخصصی  فلش خور
مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) (/showthread.php?tid=130895)



مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) - Aesthetic - 04-07-2014

مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) 1
 
برخی بیماری ها و اختلالات هورمونی در بدن انسان باعث می شود تا زندگی بعضی از انسانها بسیار سخت جلوه کند و اکنون محمد لطیف خاتانا، مردی ۳۲ ساله که از اهالی کشمیر هندوستان است، به گزارش تکناز به دلیل ابتلاء به یک بیماری نادر تقریبا شکل صورت خود را به صورت کامل از داده است و با روی تلخ زندگی مواجه شده است.
 
این مرد ۳۲ ساله که با همسر خود زندگی می کند و قرار است دو ماه دیگر نیز پدر شود، اگرچه از به دنیا آمدن فرزند خود بسیار خوشحال است اما در عین حال می گوید که نگران است که فرزندش با دیدن او به این شکل، از پدرش دوری کند.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) 1
 
لطیف در حال حاضر شغلی ندارد و ۴ ماه از سال را به شهر های اطراف رفته و با گدایی درآمد کسب می کند. او در زمان تولد یک غده بسیار کوچک بر روی صورتش داشت که به مرور بزرگتر شده و باعث شده تا در حال حاضر کل صورت او پوشیده شده و او بینایی خود را نیز از دست بدهد.
او که مردی قوی است، دوست داشت که بتواند با کار کردن برای خود کسب درآمد کند اما هیچ کس به او شغلی نداده است. وی مجبور شد که به گدایی روی آورد. با این حال وی در سال ۲۰۰۸ میلادی با همسر خود ” سلیما” آشنا شد. او نیز یک پا ندارد و به نوعی معلول به حساب می آید.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://www.taknaz.ir/news_cats_248.html]مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) 1
 
وی به رسانه های هندی گفته که در حال حاضر هیچ پولی برای رفتن پیش پزشک و دریافت خدمات درمانی ندارد و پزشکان تنها به او گفته اند که مشکلش به دلیل عوارض خورشید گرفتی بر مادرش در زمانی که او را باردار بوده بروز کرده است.
 
منبع : yjc.ir
 
 











نظر+سپاسcryingcryingcryingcrying



RE: مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) - ☺t@k selooli☺ - 04-07-2014

چه جالب


RE: مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) - pinkie pie - 05-07-2014

همممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممHuh


RE: مردی که بخاطر بیماری عجیبش صورت ندارد ! (+ تصاویر) - spent † - 05-07-2014

اه اه اه چجوری تحملش میکنن؟Confusedخدارو شکر ما اینجوری نیستیمAngel