![]() |
ترجمه و متن آهنگ Counting Stars از OneRepublic - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: ترجمه و متن آهنگ Counting Stars از OneRepublic (/showthread.php?tid=130643) |
ترجمه و متن آهنگ Counting Stars از OneRepublic - -Edgar - 04-07-2014 ![]() Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming 'bout the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم But baby I been, I been prayin' hard ولی عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be counting stars ما ستاره ها رو می شماریم Yeah, we'll be counting stars آره ، ما ستاره ها رو میشماریم I see this life من این زندگی را میبینم Like a swinging vine مثل یه شاخه درخت مو Swing my heart across the line که قلبمو به تپش درمیاره In my faces flashing signs تو صورتم نشانه هایی چشمک میزنن Seek it out and ye shall find دنبالشون بگردی پیداشون میکنی old, but I'm not that old پیرم ، ولی نه اونقدر پیر Young, but I'm not that bold جوونم ، ولی نه اونقدر گستاخ And I don't think the world is sold و فکر نمیکنم دنیا رو فروخته باشن I'm just doing what we're told من فقط دارم کاری رو میکنم که بهمون گفته شده I feel something so right من احساس میکنم چیزی درسته By doing the wrong thing وقتی کاری انجام میدم که اشتباهه I feel something so wrong من احساس میکنم چیزی اشتباهه By doing the right thing وقتی کاری انجام میدم که درسته I couldn't lie, couldn't lie, couldn't lie من نتونستم دروغ بگم ، نتونستم دروغ بگم ، نتونستم دروغ بگم Everything that kills me makes me feel alive هر چیزی که منو میکشه بهم احساس زنده بودن میده Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming 'bout the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم Baby I been, I been prayin' hard عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be counting stars ما ستاره ها رو میشماریم Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming 'bout the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم But baby I been, I been prayin' hard ولی عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be, we'll be counting stars ما ، ما ستاره ها رو میشماریم I feel the love من عشق را احساس میکنم And I feel it burn و سوختنش را هم حس میکنم Down this river every turn پایین این رودخانه ، تو هر پیچ و خم Hope is a four letter word امید یه کله چهار حرفیه Make that money پول در بیار Watch it burn سوختنش رو تماشا کن Old, but I'm not that old پیرم ، ولی نه اونقدر پیر Young, but I'm not that bold جوونم ، لی نه اونقدر گستاخ And I don't think the world is sold و فکر نمیکنم دنیا رو فروخته باشن I'm just doing what we're told من فقط دارم کاری رو میکنم که بهمون گفته شده I feel something so wrong من احساس میکنم چیزی اشتباهه By doing the right thing وقتی کاری انجام میدم که درسته I couldn't lie, couldn't lie, couldn't lie من نتونستم دروغ بگم ، نتونستم دروغ بگم ، نتونستم دروغ بگم Everything that downs me makes me wanna fly هر چیزی که منو به پایین میکشونه باعث میشه بخوام پرواز کنم Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming about the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم Baby I been, I been prayin' hard عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be counting stars ما ستاره ها رو میشماریم Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming 'bout the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم But baby I been, I been prayin' hard ولی عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be, we'll be counting stars ما ، ما ستاره ها رو میشماریم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Everything that kills me makes me feel alive هر چیزی که منو میکشه بهم احساس زنده بودن میده Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming 'bout the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم Baby I been, I been prayin' hard عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be counting stars ما ستاره ها رو میشماریم Lately I been, I been losing sleep اخیرا من بی خوابی میکشیدم Dreaming 'bout the things that we could be درباره چیزایی که ما میتونستیم باشیم رویا پردازی میکنم Baby I been, I been prayin' hard ولی عزیزم من سخت دعا کردم Said no more counting dollars گفتم دیگه دلار هامون رو نمی شماریم We'll be, we'll be counting stars ما ، ما ستاره ها رو میشماریم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم Take that money watch it burn اون پول را بگیر سوختنش را تماشا کن Sink in the river the lessons I learned بندازش توی رودخانه ، درسیه که من یاد گرفتم |