اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 (/showthread.php?tid=130622) |
اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 - Ξrιc logιc - 04-07-2014 اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • بر لبم کس خنده ای هرگز مدید الا مگر در میان گریه بر احوال خود خندیده ام • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • همه خفتند به غیر از من و پروانه و شمع قصه ی ما دو سه دیوانه دراز است هنوز ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • تسبیح شیخ پاره شد و دانه دانه شد از بس که استخاره زدم تا ببینمت ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • تا رفته ای ، شمار شب و روزها کنم ایام عمر من همه یوم الحساب بود ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • بی تو هر روز مرا ماهی و هر شب سالی است شب چنین ، روز چنان ، آه چه مشکل حالی است ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • شهید نیستم اما تو کوچه ی خود را به پاس این همه سرگشتگی به نامم کن ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • دریا اگر سر می زند بر سنگ ، حق دارد تنها دوای درد عاشق ناشکیبایی است ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • سنگدل با من مدارا کن ، فراموشم مکن بر مزارم این غبار از سنگ هم سنگین تر است • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • ما زخم ترین شاخه ی این جنگل خشکیم تیغ و تبری نیست که ما را نشِناسد ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • گرچه می دانم نمی آیی ولی هردم ز شوق سوی در می آیم و هر سو نگاهی می کنم ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود ؟ کجا رفت ؟ چرا بود ؟ چرا نیست ؟ • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • شنیدمت که نظر می کنی به حال ضعیفان تبم گرفت و دلم خوش به انتظار عیادت • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • ساعت عشق به سر میکوبد که زمان رفت و نیامد یارت گفتمش ساعت دیوانه بخواب تا نگاهم ندهد آزارت ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه ی خندان نیامدی ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • بلای عشق را جز عاشقِ شیدا نمی داند به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • من هجرِ یار دیده ام و باز زنده ام این شرطِ عاشقی نبود ، خاک بر سرم ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • نیازارم ز خود هرگز دلی را که می ترسم در او جای تو باشد ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • از غم جدا مشو که غنا می دهد به دل امّا چه غم ، غمی که خدا می دهد به دل ؟ • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • گفتی که به دلشکستگان نزدیکیم ما نیز دلی شکسته داریم ای دوست ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • تا کی تحمل غم و تا کی خدا خدا ؟ دیگر ز یاد برده گمانم مرا خدا … • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • عشق ، بازیست نه بازی که مرا مات کنی نازنیا دل من صفحه شطرنج که نیست ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • مشکل از سبک عراقی و خراسانی نیست همه با قافیه ی “عشق” مصیبت دارند… • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • بسته راه نفسم بغض و دلم شعله ور است چون یتیمی که به او فحش پدر داده کسی ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • پروانه وش از عشق تو در آتشم امشب میسوزم و با این همه سوزش خوشم امشب ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • می روی و گریه می آید مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • اگرچه نیت خوبیست زیستن اما خوشا که دست به تصمیم دیگری بزنیم ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • من آسمان پر از ابرهای دلگیرم اگر تو دلخوری از من ، من از خودم سیرم ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد ، میگذرد ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • من به بعضی چهره ها چون زود عادت می کنم پیششان سر بر نمی آرم ، رعایت می کنم ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher • • • چه بگویم که زبانم دگر گویا نیست قصه غصه و غم به همین آسانیست ! • • • اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد 93 SMS sher |