پ نه پ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پ نه پ (/showthread.php?tid=130444) |
پ نه پ - Ξrιc logιc - 04-07-2014 پ نه پ panapa • • • به دوستم میگم من عاشق این ماشین شاسی بلندام میگه منظورت پرادو و رونیزو ایناست؟ پ نه پ منظورم کامیونو تراکتورو ایناست • • • پ نه پ panapa • • • دارم تراکِت پخش می کنم تو خونه ی مردم بعد یه زنه اومده میگه آقا شما تراکت پخش می کنید؟ میگم پ نه پ نقاشی کشیدم دارم میندازم خونه مردم ، با اس ام اس بهم نمره بدن • • • پ نه پ panapa • • • دارم فیلم گریه دار میبینم گریه میکردم مامانم اومده می گه فیلمش گریه داره ؟ پ نه پ خنده داره من دارم گریه می کنم کارگردانشو ضایع کنم • • • پ نه پ panapa • • • رفتم داروخونه کرم ترک پا بگیرم می گه واسه پا میخواین؟ پ ن پ میخوام در جهت از بین بردن ترک های کویر لوت گامی برداشته باشم • • • پ نه پ panapa • • • رفته بودم باغمون، چند تا گلابی افتاده بود باغ همسایه رفتم اونارو بردارم صاحبش اومده میگه رفتی بالا درخت تکوندیش؟ گفتم پ ن پ درخت رو گذاشتم رو ویبره بهش زنگ زدم اینطوری شد • • • پ نه پ panapa • • • رفته بودم از یخچال میوه بردارم، بعد از چند لحظه آژیر هوشمندش بلند شد مامانم داد زده میگه در یخچالو باز کردی؟ گفتم پ نه پ آژیر قرمزه جنگ شده • • • پ نه پ panapa • • • با یه دسته پول رفتم بانک کارمند میگه میخوای بریزی به حساب ؟ گفتم پ ن پ عاشقتم اومدم بریزم به پات • • • پ نه پ panapa • • • وسط تابستون رفتم به مدرسه سر بزنم ناظممون میگه : اومدی ببینی معلمای سال دیگه تون کین؟ گفتم : پ ن پ اومدم بشینم سر کلاس درس • • • پ نه پ panapa • • • داشتم آهنگو هی جلو عقب میکردم که تکست آهنگو بنویسم دوستم میگه: تویی هی آهنگو جلو عقب میکنی؟ میگم پ نه پ خواننده رو این قسمتش خیلی تاکیید داره • • • پ نه پ panapa • • • مامانم میگه ۳۰ سالت شده نمیخوای سر و سامون بگیری میگم یعنی زن بگیرم؟ میگه پـَـ نـَـ پـَـ 12 ساعت کمه ۲۴ ساعته برو تو اینترنت باعث افتخار ما و فامیل شو • • • پ نه پ panapa • • • سگ افتاده دنبالم داشتم فرار میکردم دوستم گفت سگ افتاده دنبالت پـَـ نـَـ پـَـ مسابقه دوه میخوام اول شم • • • پ نه پ panapa • • • دارم از شرکت میام بیرون میگم خداحافظ میگه داری میری ؟ پـَـ نـَـ پـَـ دارم میام • • • پ نه پ panapa • • • داشتم چایی می خوردم رفیقم یه مگسا زد صاف افتاد توی چایی گفت : آخ افتاد تو چاییت؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ خودش پرید اینتو یه دست به آب برسونه • • • پ نه پ panapa • • • داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده خوردم زمین میگه کمک میخوای؟ میگم پـَـ نَ پـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت میکنم بریییید برییییییید • • • پ نه پ panapa • • • اسپری سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا میزنه هم خونه ایم اومده میگه داره جون میده..؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ قیافه تورو دیده از خنده ریسه رفته • • • پ نه پ panapa • • • داریم 10 نفری بازی شبکه ای می کنیم اومده میگه جدی حال میده؟ گفتم پَـــ نَ پَـــ عذاب داره ولی ما اسکولیم ! • • • پ نه پ panapa • • • رفتم بانک پول بگیرم کارمنده میگه پول رو میبرین؟ گفتم پَـــ نَ پَـــ میخوام وایسم اینجا هر کس رقصید بریزم رو سرش • • • پ نه پ panapa • • • رفتیم رستوران ، میگم 2تا جوجه لطفا میگه جوجه کباب؟ گفتم پَـــ نَ پَـــ ازین جوجه رنگیا ، یه قرمز بدین یه سبز • • • پ نه پ panapa • • • به مامانم میگم من میرم کارواش میگه ماشینم میبری؟ گفتم پَـــ نَ پَـــ دارم میرم اونجا دوش بگیرم • • • پ نه پ panapa |