طرز تهیه فیله کباب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه فیله کباب (/showthread.php?tid=130095) |
طرز تهیه فیله کباب - ✘ ßαÐ-þʘy ✘ - 03-07-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مواد لازم : فیله گوسفندی 300 گرم فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری سس سویا 2 قاشق غذاخوری پیاز ساطوری متوسط 2 عدد روغن زیتون نصف پیمانه فلفل تازه کبابی به مقدار لازم طرز تهیه : 1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. 2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید. 3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود. RE: طرز تهیه فیله کباب - | NEON DEMON | - 03-07-2014 روزه ایم آخه چرا اینطوری میکنین |