انجمن های تخصصی  فلش خور
بلشویسم مکتبی صیهونیستی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45)
+---- موضوع: بلشویسم مکتبی صیهونیستی (/showthread.php?tid=12978)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

بلشویسم مکتبی صیهونیستی - 1939 - 26-07-2012

البته استالینیسم فرق دارد

کمونیسم یک مکتب ااحادی می باشد که مبانی اش بر اساس مادی گرایی است.این مکتب از همان بدو تولدش خدا و ادیان الهی رو انکار میکرد که البته در این میان برای یهود استثناء قائل بود.آنها یهودیان را انسانهای مظلومی میدانند که برای اعاده حقوق غصب شده شان به دینشان نیاز دارند.کمونیسم به هیچ وجه نمی تواند موافقت و همدستی خود را با یهود و کار خود را بخاطر برآورده ساختن اهداف یهود پنهان نگه دارد.در واقع کمونیسم،لیبرالیسم و سرمایه داری سه وجه مثلثی هستند که برای ایجاد نظم نوین جهانی بر اساس سلطه ی صهیونیسم بر جهان ایجاد شده اند.

در این مقاله به چند مورد که صهیونیسمی بودن این مکتب را آشکار می سازد اشاره می کنیم:

-حتما میدانید که تئوریسین و بنیانگذار این مکتب کارل مارکس یک یهودی بود.وی نوه ی یک خاخام معروف یهودی به نام مردخای مارکس بود.مارکس خودش تصریح می نماید که وی با فیلسوف صهیونیسم جمع شده و زیربنای نظری خودش را وضع نمود.مراد از فیلسوف مذکور (موش هیس) تئودرو هرتزل رهبر معروف صهیونیسم می باشد

-لنین نام اصلی اش (ویلا دیمیر الیتش بولیانوف) بود.تحقیقات نشان میدهد که وی در اصل یهودی بود و نامش هم از نامهای یهودی بود که بعدها به یک اسم روسی که به آن شهرت داشت تغییر کرد.هم لنین و استالین رایطه ی صمیمانه ای با یهودیان داشتند که هردو هم همسران یهودی داشتند و صحبتهای خانودگی آنها با زبان یدیش بوده است

تروتسکی که یکی از رهبران بزرگ کمونیسم می باشد و در سال 1940 به توطئه استالین به قتل رسید یک یهودی بود و نام اصلی اش بروشتاین بود.

-نشریه وقایع نامه یهودی چاپ لندن در تاریخ چهار اوریل 1919 چنین می نویسد(مفاهیم و موضوعات بلشوییسم در نکات متعددی با افکار و اندیشه های یهودی گری سازگاری دارد.)همچنین نشریه یهودی بئنای بریت در نوامبر 1948 از قول یک صهونیسم می نویسد(بعضی از مردم از کمونیسم سخن می گویند...... من می گویم این یک ایدئولوژی یهودی است)

-لوئیس لوبن،رئیس شورای یهودی کمک به روسیه پس از سفر به این کشور در سال 1946 چنین می گوید(بسیاری از مقامات عالی رتبه روسیه شوروی یهودی هستند.بسیاری دیگر از مقامات بلند مرتبه نیز ظاهر یهودی نداشتند اما بطور خصوصی با من به زبان عبری و یدیش سخن می گفتند)

از منابع یهودی که بگذریم حقایق جالب توجهی در مورد نقش صهیونیستها در انقلاب بلشویکی روسیه و نفوذ آنها در رژیمهای کمونیستی وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:

-حزب بلشویک روسیه در حدود نیم قرن قبل از انقلاب 1917 تاسیس شد که بنیانگذاران همگی به جز یا دو نفر یهودی بودند.

-قاتلان تزار و خانواده اش عبارت بودند از ژاکوب سوردلو که بعدها رئیس جمهور روسیه شد،ژاکوب ژوروزفسکی،چاجیم گولوسکین و بالاخره پیتر جرناکوف که همگی یهودی بودند.

-17 نفر از 22 وزیر اولیه دولت کمونیستی یهودی بودند

-یعقوب شیف که یکی از بانکداران بزرگ یهودی در سال 1917 بود علنا اعلام کرد که در سایه ی حمایتهای مالی وی بود که انقلاب روسیه به ثمر رسید.

-ویکتور مارسدن روزنامه نگار انگلیسی می نویسد: به هنگام تولد بلشویسم در روسیه از میان 545 نفر مقامات طراز اول بلشویسم 477 نفرشان یهودی بودند.

-اسناد کنگره آمریکا در سال 1933 نشان میدهد که 406 نفر از 503 نفر اعضای عالی رتبه حکومت شوروی یهودی بودند و در میان 42 نفر سردبییر و ناشر مطبوعات و روزنامه های رسمی 41 نفر یهودی بودند.

-پیتر براون در کتاب جنگل اروپایی چاپ 1935 می نویسد: در کمیته مرکزی حزب کمونیست که از 59 عضو تشکیل شده،56 نفر یهودی بودند و سه نفر دیگر همسر یهودی دارند.

حتی آندره ژید نویسنده ی مشهور فرانسوی که از بنیانگذاران حزب کمونیست در فرانسه می باشد یک یهودی بوده.
هردوی کمونیسم و صهیونیسم معتقد هستند که:

ثروت، پایه و اساس حکومت‏هاست . در نتیجه، جهان را باید از دریچه سکه و سرمایه دید .
ایمان مذهبى را باید ریشه کن کرد و به جاى آن ارقام و اعداد را جایگزین نمود .
سیاست هیچ وجه مشترکى با اخلاق ندارد و حکومت اخلاقى محکوم به شکست است .
از مکر، تزویر و خیانت ‏براى نیل یا نزدیک شدن به هدف مى‏توان سود برد .

همانور که میبینیم شواهد و قرائن بسیاری در اثبات صهیونیستی بودن بلشویسم وجود دارد که این حقیقتی تلخ برای پیروان فریب خورده این مکتب شیطانی می باشد.در واقع یهودیان میخواستند با ایجاد یک انقلاب کمونیستی رقبا را از میان بردارند و با ایجاد یک حزب نیرومند تمامی قدرت اقتصادی و سیاسی اجتماعی را بدست گیرند

منابع:کتاب دنیا بازیچه ی یهود و هفته نامه جیم

کاری از گروه ایرنمهر نازی سنتر

گردآوری:فرهاد(اریو برزن این انجمن)

بلشویسم  مکتبی صیهونیستی 1

RE: کمونیست مکتبی صیهونیستی - ☭Nicola☭ - 26-07-2012

پس رائفی بیخود نمی گفته.
البته تماما مربوط به زمان لنین هست.
ولی نمیشه اسمش رو صهیونیستی گذاشت.بیش تر با یهودیان رابطه داشتن تا صهیون ها

اسمش رو بزار بلشویسم مکتبی صهیونی بهتره که پای استالینیسم به میون نیاد.

البته استالین واستالینیست کارش مجزا با اینهاست.وض ضهیون بودن استالین ثابت شده حتی ب استالین تهمت هولوکاستی جدید هم زدن.

RE: بلشویسم مکتبی صیهونیستی - چه گوارا - 29-07-2012

هرچی یهودی در بلوشیک بود زمان لنین
زمان استالین یهودیان در منصب قدرت یا تیرباران شدند یا به تبعیدگاه فرستاده شدند
به طوری که یهدیان نام خودشون رو به روسی عوض می کردند ولی باز اگه استالین متوجه میشد کارشون تموم بود
یه یهودی (اسمش الان توی ذهنم نیست ) وقتی با استالین ملاقات کرد
از شدت ترس می گفت : رفیق استالین من یهودی نیستم من یه بلوشیک هستم نه یهودی

RE: بلشویسم مکتبی صیهونیستی - ☭Nicola☭ - 29-07-2012

عرفان نام تایپیک رو بزار بلشویسم مکتبی یهودی یا لنینیسم مکتی یهودی یا بهتره که بگزارید تروتسکیسم مکتبی یهودی.چون اون دسته ها به یهود گرایش عجیبی داشتند.
مکتبی صهیونیستی به عقاید من ودوستانم بی احترامی است.

البته کمک لنین به یودیان صرفا به خاطر جبران ستم هایی بود که تزار ها به آنها روا داشته بودند وجزو قشر مظلوم روسیه بودند.

گرچه این تایپیک آزار دهنده من رفقایم است.

اما نازیها تایپیک های بر علیه خودشون رو که من نوشته بودم می بستن ولی اینو...

عدالت رو رعایت کنید.

RE: بلشویسم مکتبی صیهونیستی - آریوبرزن - 29-07-2012

توهین نیست نیکلا جان.حقیقتی هست که باید باهاش کنار بیاین

اگه اینطوره تایپیک من هم درمورد ارتباط نازیسم با صهیونیسم هستش.
درضمن بلشویک ها با صهیون ها رابطه نداشتند بلکه به یهودیان کمک می کردند زیرا تزارها بسیار به یهودیان ستم کردند ولنین آنانرا قشر ستم دیده می دید وبهشون کمک کرد.

اما در زمان استالین این کمک ها قطع وسرکوب یهودیان آغاز شد.فیلم وعکس های تخریب کنیسه ها توسط استالین رو نیز دارم.
درمورد استالین این موضوع صدق نمیکنه.
اون قسمتی که به دهه 30 وبعد 1924 یعنی دوران استالین گریز زده واقعیت نداره.
استالین در سال های 1937 و38 یه یهودیان تهاجم کرد.
وی از هیتلر الگو وکمک می گرفت.

اینهم مدارکش که میخواسته یهودیان رو در اواخر عمرش پاکسازی کنه.
فرمان قتل آنان به دلیل توطئه به خصوص توطئه پزشکان که توسط استالین امضا شد.صهیون ها شناسایی دستگیر وبه سیبری تبعید شدند.تمام دکتران یهودی از حزب اخراج وتهت محاکمه قرار گرفتند
چند روز بعد رسما در اعلامیه ای این خیانت وعاملان آن که قصد کشتن استالین وتعدادی از سران حزب را داشتند

RE: بلشویسم مکتبی صیهونیستی - آریوبرزن - 29-07-2012

بابا این استالین که فقط دیوانه زنجیری بود.این ادم به دخترشم رحم نکرد بد میخوای به یهودیا رحم کنه؟

البته به پسرش یاکف رحم نکرد.

گفته میشه چون پسرش یاکف از زنی یهودی بوده اونو دوست نداشته

ولی کلا استالین به زندگی سیاسی بیش تر از خانوادگی اهمیت می داد.

اصلا اوقات خودرو با خانواده اش نمی گذروند بیش تر در دفتر کارش در حال کار بود یا به کارهای کشور ومردم می رسید. در روز فقط 2 ساعت خواب داشت وشب ها نیز برای مردم وکشور وحزب کار می کرد.

همه مردمش با خانواده وفرزندان یکسان بودند او به هیچ کس تبعیضی قرار نمی داد.

عده زیادی از یهودی ها هم به براندازی وی توطئه کرده بودند که استالین اعلام کرد امریکا وانگلیس واسرائیل پشت توطئه هستند.

البته قبل از اینکه اونارو بکشه به شکل مرموزی سکته کرد ودرگذشت.من مطمئنم امریکا واسرائیا وانگلیس وخائنین حزب ضد او توطئه کردند ومسمومش کردند در داروی وارفارین رفیق استالین زهر ریختن.

RE: بلشویسم مکتبی صیهونیستی - چه گوارا - 30-07-2012

از نظر غربی ها استالین به دخترش رحم نکرد چرا ؟
چون وقتی سوتلانا عاشق یه یهودی شد استالین به شدت مخالفت کرد
برای بار دوم هم همین طور
نظر استالین در مورد پسرش که در اساتر المان های متجاوز بود :
تمامی سربازان شوروی فرزندان من هستند و من بین ان ها فرقی نمی گذارم

مسئله ای که دنیا رو تکون داد
منبع : استالین دربار تزار سرخ

RE: بلشویسم مکتبی صیهونیستی - ☭Nicola☭ - 30-07-2012

استالین به دلیل اینکه همش کار می کرد وهمش به کار سیاست بود وبا خانواده اش رابطه ای نداشت وپس از قضیه جنگ وخیانت هیتلر وافسردگی او مثل اینکه احساساتش کلا نابود شد.

او زندگیش واحساساتش رو وقف مردمش کرد وموهایش را برای مردمش وپیشرفت کشوش سفید کرد.

انصاف نیست اینگونه با او برخورد شود.