انجمن های تخصصی  فلش خور
تجدیدنظر تصمیم مایکروسافت درباره ویندوز XP - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: رایانه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- انجمن: معرفی نرم افزار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=28)
+--- موضوع: تجدیدنظر تصمیم مایکروسافت درباره ویندوز XP (/showthread.php?tid=128487)



تجدیدنظر تصمیم مایکروسافت درباره ویندوز XP - ஐற£ℒἶ†дஐ - 29-06-2014


تجدیدنظر تصمیم مایکروسافت درباره ویندوز XP 1


به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، به تازگی آسیب‌پذیری خطرناکی در مرورگر اینترنتی IE شناسایی شده که امنیت کاربران تمامی نسخه‌های آن را در تمامی سیستم عامل‌ها به خطر می‌اندازد.

این مشکل مایکروسافت را وادار به عرضه وصله‌های امنیتی برای ویندوزهای مختلف و از جمله ویندوز XP کرد. این در حالی بود که مایکروسافت ابتدا تصریح کرده بود کاربران ویندوز XP در انتظار عرضه وصله نرم افزاری به روزرسان نباشند.

مایکروسافت از یک سال قبل خبر از بازنشسته شدن این سیستم عامل قدیمی ۱۳ ساله در ۱۴ آوریل سال ۲۰۱۴ داده بود، اما شدت تهدید تازه کشف شده چاره ای برای مایکروسافت جز تجدید نظر در تصمیم قبلی باقی نگذاشت. این شرکت خود این اقدام را یک استثنا و نه یک قاعده توصیف کرده است.

کارشناسان معتقدند ممکن است در آینده آسیب‌پذیری های خطرناک دیگری در ویندوز XP کشف شود و اگر مایکروسافت نخواهد برای رفع آنها وارد عمل شود با اعتراض گسترده کاربران مواجه خواهد شد. همچنین ممکن است این آسیب‌ها خسارات جدی به کاربران وارد کند.

گفتنی است وصله MS13-021 که اخیرا از سوی مایکروسافت عرضه شده، آسیب پذیری نسخه‌های ۶ تا ۱۱ مرورگر IE را در ویندوزهای XP تا ۸٫۱ برطرف می‌کند