مربا زرشک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مربا زرشک (/showthread.php?tid=126922) |
مربا زرشک - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم : زرشک : یک کیلو شکر : یک کیلو و نیم هل : دو قاشق چایخوری طرز تهیه مربای زرشک مخصوص مامان اینا : برای تهیه مربای زرشک در ابتدا باید زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریز ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود و زرشک کاملا تمیز شود. شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد تا قوام بیاید و غلیظ شود. زرشک را در شکر غلیظ شده بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید بعد از پخته شدن مربا هل را خارج کنید. هل طعم و مزه بسیار خوشمزه ای به مربا می دهد. بعد از قوام آمدن شکر، مربا آماده است . |