![]() |
کوفته سوئدی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوفته سوئدی (/showthread.php?tid=126857) |
کوفته سوئدی - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم : گوشت چرخکرده: 500 گرم سیبزمینی: سه عدد بزرگ تخممرغ آبپز: سه عدد تخممرغ خام- یک عدد روغنمایع: یک پیمانه آرد سوخاری: یک پیمانه زرشک: سه قاشق سوپخوری پیازسرخشده:چهار قاشق سوپخوری زعفران دم کرده:سه قاشق سوپخوری مغز گردو: 150 گرم جعفری و گشنیز خردشده: 250 گرم پودر دارچین: به میزان لازم رُب گوجهفرنگی: به میزان لازم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم لیمو ترش و سبزیجات:جهت تزیین روش پخت: *تخممرغ آبپز و سیبزمینی پخته شده را رنده کنید. درون یک تابه، گوشت چرخکرده را با روغن مایع تفت داده و پیاز سرخ شده را به آن بیفزایید. *نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. سبزیهای خردشده و رب گوجهفرنگی را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و مایه را سرخ کنید. *پس از خنک شدن مایه کوفته، تخممرغ و سیبزمینی آماده شده را به آن بیفزایید و کاملاً ورز دهید. *از مواد کوفته گلولههای کوچکی بردارید و وسط آن را مغز گردو، زرشک و یا پیازداغ بگذارید. *گلولهها را گرد کنید، در آرد سوخاری بغلطانید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید. *تخممرغ خام را با زعفران دم کرده خوب مخلوط کنید. کوفتههای شکل گرفته را با مخلوط تخممرغ و زعفران آغشته نمایید و در تابهی حاوی روغن مایع فراوان سرخ کنید. *سپس در ظرف مناسب بچینید و با حلقههای لیموترش و سبزیجات تزیین کرده، سرو نمایید. |