انجمن های تخصصی  فلش خور
کوفته سوئدی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوفته سوئدی (/showthread.php?tid=126857)



کوفته سوئدی - امیررضا* - 27-06-2014

مواد لازم :
گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
سیب‌زمینی: سه عدد بزرگ
تخم‌مرغ آب‌پز: سه عدد
تخم‌مرغ خام- یک عدد
روغن‌مایع: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
زرشک: سه قاشق سوپخوری
پیازسرخ‌شده:چهار قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده:سه قاشق سوپخوری
مغز گردو: 150 گرم
جعفری و گشنیز خردشده: 250 گرم
پودر دارچین: به میزان لازم
رُب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
لیمو ترش و سبزیجات:جهت تزیین
 
روش پخت:
*تخم‌مرغ آب‌پز و سیب‌زمینی پخته‌ شده را رنده کنید. درون یک تابه، گوشت چرخ‌کرده را با روغن مایع تفت داده و پیاز سرخ شده را به آن بیفزایید.
*نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
سبزی‌های خردشده و رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و مایه را سرخ کنید.
*پس از خنک شدن مایه کوفته، تخم‌مرغ و سیب‌زمینی آماده شده را به آن بیفزایید و کاملاً ورز دهید.
*از مواد کوفته گلوله‌های کوچکی بردارید و وسط آن را مغز گردو، زرشک و یا پیازداغ بگذارید.
*گلوله‌ها را گرد کنید، در آرد سوخاری بغلطانید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید.
*تخم‌مرغ خام را با زعفران دم کرده خوب مخلوط کنید. کوفته‌های شکل گرفته را با مخلوط تخم‌مرغ و زعفران آغشته نمایید و در تابه‌ی حاوی روغن مایع فراوان سرخ کنید.
*سپس در ظرف مناسب بچینید و با حلقه‌های لیموترش و سبزیجات تزیین کرده، سرو نمایید.