انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز (/showthread.php?tid=126827)



طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز - tyjtfhdhr - 27-06-2014

مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۵ نفر :


تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
اسانس موز ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۱ پیمانه
کره یا روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد الک شده ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.

تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید ۳/۴ گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت ۲۵ دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند ۵ دقیقه دیگر بماند کافی است .