انجمن های تخصصی  فلش خور
کوفته گشنیزی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوفته گشنیزی (/showthread.php?tid=126820)



کوفته گشنیزی - امیررضا* - 27-06-2014

موادلازم:
گوشت چرخ کرده:350گرم
گشنیز:200 گرم
آرد نخودچی:نصف پیمانه
تخم مرغ:1 عدد
برنج پخته :1 پیمانه
گوجه فرنگی3-2عدد
پیاز:2 عدد
زرد چوبه : 1 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط:1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
رب گوجه:1 قاشق غذا خوری
آلو:100 گرم
آب لیمو ترش یا آبغوره:3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
1-یک عدد پیاز را رنده کرده در صافی قرار می دهیم تا کمی از آب پیاز گرفته شودسپس با تخم مرغ .نمک.فلفل.ادویه.برنج.آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده مخلوط می نماییم و خوب ورز می دهیم .
2-گشنیز خرد کرده را هم به مواد کوفته می افزاییم و مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مایه کوفته را در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
3-از مایه کوفته گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کرده و در روغن زیاد داغ شده سرخ می کنیم.
طرز تهیه آب کوفته:
یک عدد پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم سپس زرد چوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
به این مواد 3 لیوان آب جوش اضافه کرده و پس از جوشیدن آلو ها را اضافه می کنیم و در پایان کوفته ها را به مواد افزوده در حرارت ملایم به مدت 10 الی 20 دقیقه می پزیم.
در صورت تمایل می توان کمی آبغوره یا آبلیمو افزوده و پس از یکی دو جوش از روی حرارت بر داریم.