کوفته گشنیزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوفته گشنیزی (/showthread.php?tid=126820) |
کوفته گشنیزی - امیررضا* - 27-06-2014 موادلازم: گوشت چرخ کرده:350گرم گشنیز:200 گرم آرد نخودچی:نصف پیمانه تخم مرغ:1 عدد برنج پخته :1 پیمانه گوجه فرنگی3-2عدد پیاز:2 عدد زرد چوبه : 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط:1 قاشق چایخوری نمک و فلفل :به میزان لازم روغن:به میزان لازم رب گوجه:1 قاشق غذا خوری آلو:100 گرم آب لیمو ترش یا آبغوره:3 قاشق سوپخوری طرز تهیه: 1-یک عدد پیاز را رنده کرده در صافی قرار می دهیم تا کمی از آب پیاز گرفته شودسپس با تخم مرغ .نمک.فلفل.ادویه.برنج.آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده مخلوط می نماییم و خوب ورز می دهیم . 2-گشنیز خرد کرده را هم به مواد کوفته می افزاییم و مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مایه کوفته را در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. 3-از مایه کوفته گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کرده و در روغن زیاد داغ شده سرخ می کنیم. طرز تهیه آب کوفته: یک عدد پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم سپس زرد چوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. به این مواد 3 لیوان آب جوش اضافه کرده و پس از جوشیدن آلو ها را اضافه می کنیم و در پایان کوفته ها را به مواد افزوده در حرارت ملایم به مدت 10 الی 20 دقیقه می پزیم. در صورت تمایل می توان کمی آبغوره یا آبلیمو افزوده و پس از یکی دو جوش از روی حرارت بر داریم. |